Πέρσι κόντρα στον ΑΟΧ δεν τα κατάφερε, αν και η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο, αλλά φέτος ήταν η σειρά του να \”χαμογελάσει\” κατακτώντας το Κύπελλο Χανίων. Ο λόγος για τον προπονητή του Ακρίτα, Τάκη Διακάκη, που οδήγησε την ομάδα του στην κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου της ιστορίας της σε δυο συμμετοχές σε τελικό ενώ και για τον ίδιο ήταν το πρώτο στην 10ετή προπονητική του καριέρα και το μόνο τρόπαιο που έλειπε από την συλλογή του.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΧ αποκλειστικά στο flashnews.gr αφιερώνοντας την \”κούπα\” στους τρεις άτυχους ποδοσφαιριστές της ομάδας του από το ξεκίνημα της χρονιάς.

\”Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Καταφέραμε να κάνουμε μια ανατροπή και να πάρουμε το Κύπελλο που είναι πολυ σημαντικό για εμάς ψυχολογικά εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Γιατί αν δεν κερδίζαμε σήμερα σίγουρα τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο δύσκολα για εμάς. Το Κύπελλο αυτό το αφιερώνω στα τρία παιδιά που χάσαμε από την αρχή του πρωταθλήματος λόγω σοβαρού τραυματισμού. Τον Στέλιο Βαλαδάκη, τον Γιώργο Ροζάκη και τον Στέλιο Πολιουδόβαρδα. Πιστεύω οτι αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κυριακή η ομάδα θα μείνει στην κατηγορία.

Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και για τον ίδιο προσωπικά και για το τι σημαίνει αυτό το Κύπελλο για αυτόν:

\”Για εμένα είναι το πρώτο Κύπελλο. Έχω πάρει 3 πρωταθλήματα, 1 Σούπερ – Καπ και μόνο το Κύπελλο μου έλειπε και είμαι περήφανος που στα 10 χρόνια της προπονητικής μου καριέρας έχω καταφέρει να πάρω όλα τα τρόπαια στα Χανιά\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook