Επιστολή στον Γ.Γ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης για το θέμα των τραπεζικών λογαριασμών του Δήμου Χανίων, απέστειλε η παράταξη \”Χανιά Ανοιχτή Πολιτεία\”. Με την επιστολή που κοινοποιήθηκε στον Εισαγγελέα Χανίων και την οποία υπογράφει ο επικεφαλής της παράταξης δημοτικός σύμβουλος κ.Γιώργος Τσαπάκος, ζητείται η διερεύνηση και ενημέρωση για τις τράπεζες στις οποίες κατατίθενται τα χρήματα του Δήμου.

Το Flashnews.gr επικοινώνησε με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χανίων κ.Κώστα Πρωτοπαπαδάκη, ο οποίος αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, αλλά γνωστοποίησε ότι η απάντηση της δημοτικής αρχής θα δοθεί στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η επιστολή της παράταξης \”Χανιά Ανοιχτή Πολιτεία\”

\”Κύριε Γενικέ,
Παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις, τόσο δικές μου όσο και άλλων συναδέλφων, στο Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, η Δημοτική Αρχή δεν μας δίνει ουδεμία απάντηση για το λόγο για τον οποίο δεν πραγματοποιεί διαγωνισμό για τα χρήματα που διατηρεί ο Δήμος σε τραπεζικά ιδρύματα, όπως προβλέπεται. Η μόνη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής ήταν ότι θα έκανε διαγωνισμό έως τέλος Ιουνίου 2012, πράγμα που έως σήμερα δεν έχει γίνει.

Στις 10 Αυγούστου 2012 (ΑΠ 68884/10-8-12, επισυνάπτεται) καταθέσαμε εγγράφως σχετικό ερώτημα προς την Δημοτική Αρχή, για το οποίο δεν έχουμε λάβει απάντηση έως και σήμερα.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησα στις 4 Οκτωβρίου 2012 έκανα ερώτηση δημοσίως σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και δεν πήρα απάντηση, ενώ έχουν μεσολαβήσει τρεις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Παρακαλώ όπως διερευνήσετε το θέμα για να μάθουμε επιτέλους όλοι οι Χανιώτες που βρίσκονται τελικά και σύμφωνα με ποιά διαδικασία τα χρήματα του Καλλικρατικού Δήμου Χανίων.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook