Αληθινή χωρίς να κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της η Καίτη Γαρμπή μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ! για αυτούς που την πρόδωσαν στη διάρκεια της καριέρας της αλλά και για τη σχέση της και τον γάμο της με τον Διονύση Σχοινά.

\"\"

«Με πρόδωσαν! Αλλά και αυτό το άφησα να περάσει, κάνοντας ασκήσεις κατανόησης. Με τα χρόνια, ανακάλυψα πως αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αντιμετωπίζω την κάθε κατάσταση και να ξεπερνώ τον θυμό μου, την οργή μου και άλλα καταστροφικά συναισθήματα.»

«Ο Διονύσης είναι ο σύντροφος της ζωής μου! Η καλοσύνη του με συγκινεί…Έχει ευγένεια και μεγαλείο ο Διονύσης και είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, που με κάνει και γελάω, γιατί έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. (…) Δεν μπορώ να δω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς αυτόν. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει και εμείς τις κρίσεις μας, ποτέ όμως τόσο σοβαρές που να κλονίσουν τη σχέση μας και να μας φτάσουν να σκεφτούμε τον χωρισμό…»

\"\"

«Το εμπορικό μου παρελθόν το σέβομαι και το τιμώ. Πορεύομαι είκοσι χρόνια με αυτά τα τραγούδια και θα συνεχίσω γιατί τα αγαπάει το κοινό – κι εγώ. Όμως, το ποιοτικό τραγούδι δεν αναιρεί την εμπορική επιτυχία και αυτό αποδεικνύεται από τις πωλήσεις.»

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook