Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, εναντίον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Μιλώντας στη Βουλή για την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε ότι Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου παριστάνουν τις μωρές παρθένες και πως αν υπήρχε πολιτική βούληση, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση θα είχαν δώσει ήδη όλα τα ονόματα στη δικαιοσύνη.

Στο ερώτημα προς τον υπουργό Αιγαίου Κ., Μουσουρούλη «Γιατί δεν ζητάτε την λίστα από τους Γάλλους;» πήρε την απάντηση ότι αυτό ήδη έχει συμβεί.

«Η λίστα έπρεπε να έρθει πετώντας... Ποιος καλύπτει τους κλέφτες; Έπρεπε να είναι στη Δικαιοσύνη! Όλο το σύστημα που σιτίζετε υπάρχει σε αυτή τη λίστα!» απάντησε ο κ. Κασιδιάρης.

Στη συνέχεια του ειρωνικού ξεσπάσματος, ανέβασε τον τόνο της φωνής του λέγοντας: «Μας λέτε φασίστες και ναζί, αλλά εμείς έχουμε καθαρά χέρια. Ο σκοπός είναι να κρυφτεί η αλήθεια, ότι έχουμε καθαρά χέρια. Έχουμε εντιμότητα και καθήκον να επιβάλλουμε με κάθε νόμιμο μέσο την κάθαρση».

Σε ειρωνικό ύφος συνέχισε: «Έχετε διαλύσει τους τοκογλύφους της Τρόικας και δεν καθάρισε ο ψηλός… 1.90 ο Σαμαράς, ή ο Βενιζέλος που έχει τον ανάλογο όγκο για να εκτοπίζει τον αντίπαλο, αλλά ο... γίγας της επαναστατικής Αριστεράς κυρ Φώτης Φανούρης Κουβέλης που διέλυσε τους Τροικανούς».
protothema.gr