Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου σε συνεργασία με την ευρωπαϊκή εταιρεία κρουαζίερας Costa Crociere ολοκλήρωνουν την Παρασκευή 26-10-2012 την πρώτη χρονιά μιας επιτυχημένης από κάθε άποψη συνεργασίας στον τομέα του homeporting.

Η συνεργασία αυτή, η οποία θα συνεχιστεί και το 2013, έβαλε ξανά, μετά από 3 χρόνια, το λιμάνι του Ηρακλείου στο χάρτη των λιμανιών εκίνησης κρουαζιέρας. Το λιμάνι του Ηρακλείου, που είναι το μοναδικό ελληνικό λιμάνι, εκτός από τον Πειραία, που χρησιμοποιείται ως λιμάνι αφετηρίας-ολοκλήρωσης κρουαζίερας, αξιοποιεί αυτή την συνεργασία ως διαβατήριο για ακόμα μεγαλύτερη ανάπτυξη του home-porting στην Κρήτη.

Στα πλαίσια της εκκίνισης, του τελευταίου (για το homeporting της Costa) δρομολογίου κρουαζιέρας, για το 2012, από το Ηράκλειο, η Διοίκηση της Ο.Λ.Η. Α.Ε. πρόκεται να οργανώσει την Παρασκευή 26-10-2012, στις 18:00, εντός του πλοίου, λιτή τελετή αποχαιρετισμού, προκειμένου να ευχαριστήσει την εταιρεία, τους συνεργάτες, και το προσωπικό της.

Φυσικά, στο πρόσωπο των επιβατών του τελευταίου (homeporting) δρομολογίου του πλοίου Costa Atlantica θα ευχαριστήσουμε και το σύνολο των επισκεπτών που προτίμησαν την πόλη και το λιμάνι μας για να ξεκινήσουν και να τελειώσουν την κρουαζιέρα τους.

Στην τελετή θα λάβει μέρος το μουσικοχορευτικό συγκρότημα “ΠΛΑΤΩΝ ΠΙΛΑΛΗΣ”, χορηγία της εταιρείας πρακτόρευσης του πλοίου “CANDIA TRUST LTD (Shipping & Forwarding Services)”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook