Με θέμα την οργάνωση και τον προγραμματισμό των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, την υποδοχή του Νέου Χρόνου, τον στολισμό του Δήμου, τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης μας, Αγίου Νικολάου, στις 6 Δεκεμβρίου 2012 καθώς και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου που σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη στο Δήμο του Αγ. Νικολάου

Στόχος των εορταστικών εκδηλώσεων είναι να δωθεί φέτος ένα ηχηρό μήνυμα χαράς και αλληλεγγύης και να βοηθήσουμε όλους εκείνους που έχουν ανάγκη.

Όλοι συμφώνησαν ότι είναι καθοριστική η ενεργοποίηση και η συμμετοχή των συλλόγων, των φορέων, των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης , των νηπιαγωγείων και των παιδικών σταθμών ώστε να οργανώσουμε δραστηριότητες και εκδηλώσεις που θα δώσουν χαρά, ιδιαίτερα στα παιδιά και παράλληλα να ξεφύγουμε από το βαρύ κλίμα που κυριαρχεί την περίοδο αυτή.

Ευρεία σύσκεψη θα γίνει την Τετάρτη 31/10, όπου πρόκειται να κληθούν όλοι οι σύλλογοι, οι φορείς αλλά και όσοι πολίτες επιθυμούν να συμμετέχουν για να καταθέσουν τις προτάσεις τους καθώς και τις δράσεις που θα διοργανώσουν.

«Με συλλογικότητα και συνεργασία, απαραίτητες ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, θα μπορέσουμε να οργανώσουμε τις δραστηριότητές μας και να τονίσουμε το νόημα των ημερών» πρόσθεση ο Δήμαρχος.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης οι παρευρισκόμενοι κατέθεσαν ενδιαφέρουσες προτάσεις και απόψεις σχετικά με το χριστουγεννιάτικο εορταστικό πρόγραμμα οι οποίες καταγράφηκαν για να συζητηθούν σε επόμενη σύσκεψη.

Η συνάντηση να σημειώσουμε ότι έλαβε χώρα στο γραφείο του Δημάρχου κ. Δημήτρη Κουνενάκη όπου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου κ. Ατσαλάκης Στερεός , ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Α/βάθμιας εκπαίδευσης κ. Κωστής Χριστουλάκης, η Ειδική Σύμβουλος κ. Μάρω Δαγιάντη, η Διευθύντρια του ΟΚΥΔΑΝ κ. Λέτα Τσάκωνα, η υπεύθυνη των παιδικών Σταθμών κ. Πόπη Παγκάλου, η έφορος του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού κ. Κατερίνα Ανδρουτσοπούλου, η κ. Φωτεινή Μηλάκη Υπαρχηγός από το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγ. Νικολάου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook