Από εκπροσώπους των οπαδών του ΟΦΗ παρέλαβε ο Σίσιστς το βραβείο του καλύτερου γκολ της αγωνιστικής. Ο Σλοβένος δεν έκρυψε τη χαρά του για την κίνηση των πιστών ασπρόμαυρων οπαδών.

«Είναι ιδιαίτερα ευχάριστο όταν παίρνεις αυτό το βραβείο. Αλλά, βέβαια δεν σημαίνει ότι όταν κερδίζει η ομάδα είμαι μόνο εγώ καλός. Όλοι οι παίκτες προσπαθούν για να κερδίσουμε ένα παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, χρειάζεται να συνεχίσουμε τις επιτυχίες και να φέρουμε και άλλες χαρές στον ΟΦΗ. Αν συνεχίσουμε έτσι, είμαι σίγουρος ότι και στην συνέχεια θα φέρουμε και άλλα βραβεία στην ομάδα».

Μιλώντας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Μίρνες Σίσιτς έστειλε μήνυμα νίκης για την αναμέτρηση του «Γεντί Κουλέ» λέγοντας ότι: «Σίγουρα, έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς προσπαθούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε την Δευτέρα. Εμάς δεν μας ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός αλλά πως θα είμαστε εμείς. Θέλουμε να είμαστε καλοί για να κερδίσουμε για τον κόσμο μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook