Τρελός, κασκαντέρ και ριψοκίνδυνος καθαριστής παραθύρων. Όλα αυτά μαζί.

Μόνο κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο πρωταγωνιστής του βίντεο με τίτλο \”Extreme Window Cleaning\” που μέσα σε λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση του, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου.

Ο άντρας που αψηφά κάθε λογική και κάθε φυσιολογική συνθήκη εργασίας, απεικονίζεται να καθαρίζει τα παράθυρα τριώροφου κτιρίου πάνω από το εστιατόριο Loch Fyne στο Bath του Somerset. Για την ιστορία, το κτίριο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Milsom Street και George Street.

Στο διάρκειας τριών λεπτών βίντεο, φαίνεται να εξέρχεται από τον τελευταίο όροφο του κτιρίου και να περιφέρεται από περβάζι σε περβάζι καθαρίζοντας τα τζάμια από την εξωτερική τους μεριά, χωρίς καμία προφύλαξη – σκοινί ασφαλείας. Η χαρακτηριστική του άνεση αφήνει με το στόμα ανοιχτό το κοινό που παρατηρεί έντρομο το συμβάν κάτω από το κτίριο.

Το προσωπικό του εστιατορίου ανέφερε ότι ουδείς ήταν ενήμερος για το τι συνέβαινε, ενώ οι υπεύθυνοι είπαν ότι θα διερευνήσουν το περιστατικό. Οι ίδιοι ανέφεραν πως οι δύο όροφοι πάνω από το εστιατόριο, ανήκουν στο ξενοδοχείο Milsoms και οι ίδιοι δεν είχαν ιδέα για την παράτολμη ενέργεια του άνδρα.

Εκπρόσωπος του εστιατορίου δήλωσε:

\”Τηρούμε κάθε κανόνα υγιεινής αλλά και ασφάλειας για το προσωπικό μας, για την ασφάλεια τόσο των μόνιμων όσο και των εξωτερικών συνεργατών μας.

Σοκαριστήκαμε από το βίντεο μόλις το είδαμε. Κινηθήκαμε κατ\’ ευθείαν προς κάθε κατεύθυνση σε συνεργασία με τις Αρχές, για να δούμε τι πραγματικά έχει συμβεί και για ποιον δουλεύει το συγκεκριμένο άτομο\”.

Με άλλα λόγια, μυστήριο καλύπτει τον άντρα που ανέλαβε επικίνδυνες αποστολές σε ύψος 13 περίπου μέτρων…


news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook