Μια πολύ ωραία και λιτή δεξίωση πραγματοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς εχτές το βράδυ στο συνεδριακό χώρο του Ξενοδοχείου Minoa Palace, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Προέδρου της Μιχ. Σάλλα στην Κρήτη.

 

Αφού ο κ. Σάλλας μίλησε στα στελέχη και τους υπαλλήλους των καταστημάτων των Χανίων και του Ρεθύμνου, έδωσε την συνέντευξη τύπου και στην συνέχεια δεξιώθηκε πελάτες και επιχειρηματίες από την Αν. Κρήτη.Προς τη λήξη της δεξίωσης, ο κύριος Σάλλας πήρε το μικρόφωνο να μιλήσει στους επιχειρηματίες και με λίγα, αλλά σταράτα λόγια όπως λέμε, είπε ότι είναι αισιόδοξος για την πορεία της χώρας, τονίζοντας επί λέξη «Δεν θα τρέχει η χαρά, δεν θα τρέχουν τα λεφτά, αλλά θα μπει η βάση να έρθουν καλύτερες ημέρες. Είμαι από αυτούς που πιστεύουν ότι η κρίση θα αντιμετωπιστεί…»

Ωστόσο όμως είχαμε και ένα απρόοπτο.. την ώρα που ο κ. Σάλλας έκανε αναφορά για την Αγροτική Τράπεζα και ξεκίνησε να λέει για τις επιδοτήσεις, σταμάτησε να λειτουργεί το μικρόφωνο. Μετά από μερικές στιγμές σιωπής για την επανασύνδεση του, λέει ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης «Πρόεδρε κόπηκε το μικρόφωνο γιατί πήγες να πεις για τις επιδοτήσεις», προκαλώντας τα χαμόγελα των παρευρισκομένων.

Τελικά ο κ. Σάλλας συνέχισε την ομιλία του acapela.Γ. Σ.