Κάτι η τιράντα που είναι λίγο χουχούλικη, κάτι τα κύμματα που είναι μεγάλα, λίγο το κρασί, λίγο το αγόρι και λίγο η χορευτική φιγούρα και τσουπ δεν θέλει και πολύ για να γίνει το ατύχημα και να αστράψουν τα φλας των φωτογράφων.

Kelly Rowland

\"\"

 

Το αγρίμι των Destiny\’s Child και κάποτε συνάδελφος της Beyonce μάλλον παραμάζεψε τις τιράντες του σουτιέν της και μία απότομη κίνηση κατά τη διάρκεια live εμφάνισή της στο New Jersey ήταν αρχική για να βγουν τα μεμέ της στη φόρα.

Courtney Cox

\"\"

 

Φταίνε τα κύματα για ό,τι της συμβαίνει, φταίνε τα κύματα και το στήθος έξω βγαίνει. Αφιερωμένο στη Courtney που στην προσπάθεια της να δαμάσει το υδάτινο στοιχείο έκανε τη δική της αποκάλυψη.

Tara Reid
\"\"

 

Στην περίπτωση της βασίλισσας του Nip Slip έφταιγε σίγουρα το κρασί. Γνωστή για το διονυσιακό της ταπεραμέντο (και όχι για το ταλέντο της στην υποκριτική) η Tara ήπιε λίγο παραπάνω σε πάρτυ του P.Diddy και δεν παρατήρησε ότι οι φωτογράφοι την έλουζαν με τα φλας τους επειδή ήταν… ημίγυμνη.  

Paris Hilton
\"\"

 

Η κληρονόμος μαϊντανός δείχνει ιδιαίτερα ευτυχισμένη μιας και το μαγιό δεν θα της αφήσει σημάδι στο στήθος.

Kirsten Dunst
\"\"

 

Φουριόζα να προλάβει τον λουκουματζή της παραλίας η ποιοτικιά Kirsten δεν καταλαβαίνει οτι το στράπλες μαγιό της κοντεύει να γίνει κορδέλα για τα μαλλιά.

Britney Spears

\"\"

 

Ήταν εκείνη η περίοδος για την Britney που αλλού πατούσε και αλλού βρισκόταν, το ίδιο ίσχυε και για το στήθος της. Αλλού το έβαζε και από αλλού έβγαινε.

Lady Gaga
\"\"

 

Μας πόσα πράγματα να έχει στο μυαλό της μία Λαίδη πια; Να ποζάρει με ανοιχτό το στόμα; Να μην της πέσει η περούκα; Να μην της πατήσουν την ουρά του φορέματός της; Να μην της φύγει κάποιος πόντος; Ή ότι το στήθος της έχει βγει φόρα παρτίδα;

Kate Moss
\"\"

 

Όχι πως είναι και η πρώτη φορά που βλέπουμε τα κάλλη της Καιτούλας, αλλά να, το γεγονός ότι έγινε κατά λάθος κάνει το όλο θέαμα ακόμα πιο σέξι.

Janet Jackson
\"\"

 

Αυτή η απροσεξία, όπου έγινε στο ημίχρονο του Super Bowl XXXVIII έφερε ένα πρόστιμο στο κανάλι που το έδειχνε, μία συγνώμη από την πλευρά της μις Τζάκσον και μερικές ονειρώξεις στον Justin Timberlake. Κανένας δεν έμεινε παραπονεμένος. 

Halle Berry
\"\"

 

Ήταν μία τυπική μέρα στη δουλειά για την Halle, όπου γύριζε την ταινία Frankie and Alice. Και ξαφνικά έγινε το μοιραίο.

Pamela Anderson
\"\"

 

Σε αυτή τη φωτογραφία βλέπουμε τη Pam και τη ρώγα της να κάνουν πασαρέλα ως καλεσμένες της Vivienne Westwood.


cosmo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook