Τελευταία ενημέρωση: 14:00

Στα χέρια των αρχών στο Ηράκλειο έπεσε ένα άνδρας 22 ετών με τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε στη κατοχή του 2,5 κιλά ηρωίνη και 2 κιλά χασίς. 

Ενδιαφέρον παρουσιάζει πως οι αρχές έφτασαν στα ίχνη  του αφού πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες υποθέσεις των τελευταίων ετών, σε τοπικό επίπεδο. 
Ο 22χρονος έπεσε στα χέρια των αρχών μετά από συντονισμένη επιχείρηση Αστυνομίας και Λιμεναρχείου, κατά την άφιξη του στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά. 
Τα ναρκωτικά όπως φαίνεται ήταν κρυμμένα σε έναν σάκο και οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από αξιοποίηση πληροφοριών. 

Ο νεαρός είναι άνεργος και είναι μαθητής νυχτερινού σχολείου. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή έχουν αξία μεγαλύτερη των 80 χιλιάδων ευρώ. 

Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει: 

«Συνελήφθη σήμερα (26.10.2012) το πρωί, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ένας 22χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, η σύλληψη του 22χρονου είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης πληροφοριών που διαχειρίστηκε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου σχετικά με διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών από την Αθήνα στην πόλη του Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώθηκε σήμερα (26.10.2012) τα ξημερώματα, συντονισμένη επιχείρηση από αστυνομικούς της συγκεκριμένης Υπηρεσίας, όπου εντοπίστηκε ο συλληφθείς κατά την έξοδο του από πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο.

Στην κατοχή του 22χρονου, μέσα σε αυτοσχέδιες συσκευασίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Δυόμισι (2,5) κιλά ηρωίνης και
• Δύο (2) κιλά κάνναβης.

Ο 22χρονος θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Την αστυνομική έρευνα και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook