Συγγνώμη από τη βουλευτή του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, για το περιστατικό με τον φαρσέρ της εκπομπής \”Συντέλεια\” του ΣΚΑΪ, ζήτησε ο παρουσιαστής Μάνος Βουλαρίνος, το βράδυ της Πέμπτης.

\”Οι πλάκες του Φάνη εδώ και μήνες δεν έχουν σκοπό να στεναχωρήσουν κανέναν. Μπορεί κάποιοι να μην είστε και τόσο σίγουροι για αυτό, αλλά σας διαβεβαιώνω πως κανένας από εμάς δεν είναι σαδιστής\”, είπε ο Μάνος Βουλαρίνος στο τέλος της εκπομπής.

\”Σήμερα δεν υπολογίσαμε καθόλου καλά τη συναισθηματική φόρτιση ενός ανθρώπου και τον στεναχωρήσαμε, χωρίς να το θέλουμε καθόλου. Και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγγνώμη από τη Λιάνα την Κανέλλη\”, συνέχισε, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι φάρσες θα λάβουν τέλος.

\”Και επειδή από τότε που βγήκε το συγγνώμη χάθηκε το φιλότιμο και από μόνο του το συγγνώμη δεν μπορεί να κάνει κάτι, να πω ότι μάλλον η περιπέτεια αυτή σήμανε και το τέλος των περιπετειών του Φάνη\”, είπε ο παρουσιαστής, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι φάρσες θα λάβουν τέλος.

Το περιστατικό οδήγησε λίγη ώρα αργότερα στην παραίτηση της κας Κανέλλη από την Παναθηναϊκή Συμμαχία του Γιάννη Αλαφούζου.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook