Αποτελεί, τουλάχιστον ντροπή, την ίδια ώρα που το Ακρωτήρι Χανίων έχει μετατραπεί σε βασικό ορμητήριο , αεροπορικό και ναυτικό, της επίθεσης στην Λιβύη, κάποιοι αυτοδιοικητικοί να κάθονται να συζητούν για το εαν θα γίνει ο νέος υποσταθμός της ΔΕΗ σε χωράφια κατοίκων του Ακρωτηρίου ή σε χωράφια του Ναυστάθμου Κρήτης (που επίσης βρίσκονται στα γεωγραφικά όρια του Ακρωτηρίου).

Γιατί μπορεί όλη η Ελλάδα να μιλά για το τι συμβαίνει στην βάση της "Σούδας", όμως εμείς ξέρουμε πως οι στρατιωτικές εγκαταστάσεις Αμερικανικές, Νατοικές και Ελληνικές που χρησιμοποιούνται για τις επιθέσεις στην Λιβύη, βρίσκονται στο Ακρωτήρι και ουδεμία σχέση έχουν με την Σούδα.

Αντί λοιπόν - σύσσωμο και σε απόλυτη ομοφωνία, το δημοτικό συμβούλιο Χανίων -  να ΑΠΑΙΤΕΙ απο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας την εγκατάσταση του υποσταθμού στον χώρο του Ναυστάθμου, ως ελάχιστο αντιστάθμισμα για τις δυσμενείς επιπτώσεις για τα Χανιά απο τις βάσεις στο Ακρωτήρι, κάθεται και συζητά την δημιουργία επιτροπών κλπ κλπ.

Ντροπή.

(Υ.Γ. Και μετά μας φταίνε οι Ηρακλειώτες που σε απόλυτη σύμπνοια κατάφεραν και πέταξαν έξω απο τα χωράφια τους και την εκεί Αμερικανική βάση, αλλά και τις άλλες στρατιωτικές εγκαταστάσεις και διατήρησαν μόνο το στρατιωτικό αεροδρόμιο Καστελίου που και αυτό θα υποβαθμιστεί τελείως όταν γίνει το νέο πολιτικό αεροδρόμιο.)

Ναπ.Σ.