Απαντώντας στην κριτική που δέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ για τις λαϊκές παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 την Παρασκευή, δήλωσε: «Δεν λέμε να ακυρώσουμε τις παρελάσεις, ούτε να παρέμβουμε μέσα σε αυτές. Λέμε ότι οι παρελάσεις πρέπει να διεξαχθούν κανονικά και από εκεί και πέρα να εκφραστεί ο κόσμος με δική του παρέλαση, που θα ακολουθήσει τις επίσημες παρελάσεις».

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος πρέπει «να βροντοφωνάξει τα δικά του σύγχρονα μεγάλα \”όχι\”».

«Το \”όχι\” στον φασισμό, το \”όχι\” στην τρόικα, \”όχι\” στα μνημόνια. Αυτά είναι κεντρικά θέματα που έναν λαό σε αυτή τη χώρα του δίνουν τη δυνατότητα να δώσει το \”παρών\”, ανοίγοντας καινούργιους δρόμους για τη χώρα μας. Θέλουμε μια ενωτική, ειρηνική έκφραση του ελληνικού λαού. Θέλουμε ένα ενωτικό, λαϊκό, ειρηνικό ποτάμι να ξεχυθεί με την αφορμή και την ευκαιρία της 28ης Οκτωβρίου και να πει ότι για την Ελλάδα υπάρχει κι ένας άλλος δρόμος» δήλωσε ο Π.Λαφαζάνης.

Υπενθυμίζεται ότι το Αριστερό Ρεύμα έχει καλέσει τους πολίτες να συμμετέχουν στις λαϊκές παρελάσεις. Επισήμως, ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τις κινητοποιήσεις αυτές.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook