Τόσο στις δηλώσεις του μετά το ματς του Α.Ο. Χανιά στη Νίκαια με την Προοδευτική, όσο και έπειτα από τη σπουδαία πρόκριση απέναντι στον Φωκικό για το Κύπελλο Ελλάδος ο Μουράτ Σεροπιάν έκανε αναφορά στο ότι χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο η χανιώτικη ομάδα.

Ειδικά μετά τον αγώνα της περασμένης Τετάρτης (24/10) ο 42χρονος τεχνικός σχολιάζοντας την κόπωση του β' μέρους και τις πολλές κράμπες των ποδοσφαιριστών είπε "αυτή είναι η απάντηση προς αυτούς που θεωρούσαν ότι η ομάδα είναι έτοιμη".

Οι δηλώσεις του Αρμένιου προπονητή ενόχλησαν τον Τάκη Διακάκη και τους συνεργάτες του στον ΑΟΧ και υπήρξε αντίδραση.

Με γραπτή δήλωση που υπογράφει ο πρώην τεχνικός των "μπλε", μαζί με τον Απόστολο Λεκίδη και τον γυμναστή Γιώργο Τσοπάνογλου υπάρχει αιχμηρή απάντηση προς τον Σεροπιάν.

Αναλυτικά:

"Ο σεβασμός είναι κάτι που εκλείπει αυτές τις μέρες στην κοινωνία που ζούμε. Γι' αυτό λοιπόν δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο που ο κ. Σεροπιάν άνευ λόγου και αιτίας εκφράζεται με αυτό τον τελείως αντιδεοντολογικό και αντισυναδελφικό τρόπο εις βάρος μας.

Πρέπει να αναφερθεί ότι όλοι οι παίκτες του ΑΟΧ 20 μέρες πριν αρχίσει το πρωτάθλημα πέρασαν από εργομετρικά τεστ υπό τον γυμναστή της ομάδος κ. Τσοπάνογλου και τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχουν άριστη φυσική κατάσταση.

Αν θέλει λοιπόν ο κ. Σεροπιάν να μάθει την αλήθεια (αντί να βιάζεται να σπιλώνει συναδέλφους του) ας την ψάξει στον τρόπο που εκγύμνασε, και στις επιβαρύνσεις που έβαλε στους παίκτες, παραμονές δυο πολύ σημαντικών αγώνων απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους και με γηπεδικές συνθήκες την κάθε φορά.

Μετά το ματς με την Προοδευτική ο προπονητής του Α.Ο. Χανιά σε δηλώσεις του στο ΚΥΔΩΝ TV, αμφισβήτησε το ρόστερ της ομάδος λέγοντας ότι κάποιοι βιάστηκαν να μιλήσουν για πρωταγωνιστικούς ρόλους στο πρωτάθλημα.

Έπειτα από 3 ημέρες και μετά από μια μεγάλη πρόκριση στο κύπελλο αυτός δήλωνε ότι η ομάδα έχει πρόβλημα στη φυσική κατάσταση.

Σταματήστε επιτέλους κ. Σεροπιάν! Δε νομίζουμε ότι κάποιος σας ζήτησε ευθύνες από τόσο νωρίς, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε συνέχεια άλλοθι.

Ο Α.Ο. Χανιά είναι μια σπουδαία ομάδα και το απέδειξε την Τετάρτη κάνοντας μας όλους περήφανους"! 

Τάκης Διακάκης

Τόλης Λεκίδης

Γιώργος Τσοπάνογλου"Λευτέρης Αντωνακάκης