Το Τμήμα Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Χανίων, σε συνεργασία με την εταιρία INTERSPORT του ομίλου FOURLIS , στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας με τίτλο « Η INTERSPORT ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ» πραγματοποίησαν την Παρασκευή 26/10/2012, εκδήλωση η οποία περιελάμβανε και παράδοση αθλητικών ειδών (μπάλες, στρώματα και όργανα γυμναστικής) στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων στην οδό Κοραή 3.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Παιδείας κα Χρυσούλα Χατζηδάκη και Αθλητισμού κος Δημήτρης Λειψάκης ως επίσης και αντιπροσωπεία από την ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ που αποτελούνταν από τον προπονητή κ. Χατζηνικολάου Γιάννη και τους αθλητές κ. Αναστασάκο Ηλία και κ. Chigozie Udoji, οι οποίοι μίλησαν στους μαθητές σχετικά με τα οφέλη της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Η αρμόδια Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα. Χρυσούλα Χατζηδάκη δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και ελπιδοφόρο να υπάρχουν σήμερα ευαισθητοποιημένες επιχειρήσεις, οι οποίες σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία συμπαραστέκονται στο κοινωνικό σύνολο, τονίζοντας ότι «μόνο με πνεύμα αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα και να δημιουργήσουμε και πάλι τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη και ευημερία».

Με τη σειρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Δημήτρης Λειψάκης αφού παρουσίασε στους μικρούς μαθητές τον προπονητή και τους αθλητές της ΠΑΕ Πλατανιάς τους ευχαρίστησε και προέτρεψε τα παιδιά, παράλληλα με τις μαθητικές τους υποχρεώσεις., να αξιοποιούν με αθλητικές δραστηριότητες τον ελεύθερο χρόνο τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook