Η Μοτοδυναμική, αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα, συμμετείχε στο Scooter Festival που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, όπου με το μήνυμα «Όλη η πόλη μια γειτονιά» και ένα ιδιαίτερο concept, ανέδειξε τα scooters της εταιρείας.

Το ΤΜΑΧ 530 παρουσιάστηκε σε ιδιαίτερο περιβάλλον με το μήνυμα «ENTER THE TMAX ZONE», καθώς ειδική αναφορά έγινε στη βράβευσή του με το RED DOT DESIGN AWARD.

Η αισθητική του YAMAHA TMAX εξασφάλισε τη διεθνώς αναγνωρισμένη διάκριση στα RED DOT DESIGN AWARDS για πρώτη φορά στην ιστορία της ΥΑΜΑΗΑ. Συγκεκριμένα απέσπασε την 1η θέση στην κατηγορία PRODUCT DESIGN, κατηγορία όπου υποβλήθηκαν συνολικά 4.515 προτάσεις!

Με «ήχο και φως» παρουσιάστηκε στον ατμοσφαιρικό χώρο των φούρνων και τι ίδιο το νέο ΤΜΑΧ 530. Με περισσότερη ισχύ και ανανεωμένη δυναμική σχεδίαση, επιβεβαίωσε με την παρουσία του τη δημοτικότητα του μοντέλου.

Συνοδευτικά ο «μικρός αδελφός», το ΧΜΑΧ 250 που προσφέρει στυλ, άνεση και χώρους, το σταθερό & σβέλτο XCITY250, το ολόφρεσκο Xenter 125/ 150, το enduroscooter ΒWs125 και το γρήγορο πενηντάρι AΕROX 50, συμπλήρωσαν τη γκάμα των scooter της Yamaha.

\"\"

\"\"

\"\"


newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook