Για το παιχνίδι με τον Πλατανιά μίλησε ο Έβαλντ Λίνεν.

Ο Γερμανός προπονητής της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις στην εφημερίδα "Goal".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αυριανό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πλατανιά:

«Αυτή την εβδομάδα καταφέραμε για πρώτη φορά να δουλέψουμε όλοι μαζί, χωρίς απουσίες. Είναι σημαντικό το παιχνίδι και το γνωρίζουμε όλοι. Στόχος μας είναι η νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς και αμυντικά να λειτουργούμε όπως κόντρα στον ΠΑΟΚ. Εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε προσεκτικοί. Πιστεύω ότι αν καταφέρουμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, το γκολ θα έρθει».

Για τα πράγματα που ζητάει από τους παίκτες του:

«Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να μας απειλήσουν. Δεν πρέπει να δεχτούμε πρώτοι γκολ, γιατί θα αγχωθούμε και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι δεν τα πάμε καλά με τις ανατροπές. Επιθετικά πρέπει να έχουμε διαρκή κίνηση, ώστε να ανοίξουμε την αντίπαλη άμυνα. Ο Πλατανιάς είναι ομάδα που παίζει καλά στην κόντρα και πρέπει να το προσέξουμε».

Για το αν κοιτάει και τα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα:

«Έχουμε μπροστά μας τώρα τον Πλατανιά. Το σκεπτικό μας είναι να ρίξουμε το βάρος μας στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό που θέλουμε τώρα είναι να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα στο ματς με τον Πλατανιά».