Από τότε που βγήκε η πλαστική χειρουργική, χάθηκε η αυτοπεποίθηση. Από τότε που ο άνθρωπος έμαθε ότι με μία επέμβαση μπορούσε να κάνει πιο «όμορφα» τα «άσχημα» σημεία του σώματός του, άλλαξε ο τρόπος που βλέπουμε τον εαυτό μας αλλά και την εμφάνιση των άλλων.

Η επιδίωξη για απόλυτη συμμετρία και «τελειότητα» έχει στείλει εκατομμύρια ανθρώπους στο χειρουργείο. Όμως κάποιοι το παρακάνουν και το μόνο που καταφέρνουν είναι να μεταμορφωθούν σε τέρατα.

Ο Τζάστιν Τζέντλικα από τη Νέα Υόρκη έχει υποβληθεί σε 90 πλαστικές επεμβάσεις, από τα χείλη, μέχρι τα… γόνατα. Ακόμη και οι κοιλιακοί του είναι ψεύτικοι και κατασκευασμένοι από σιλικόνη!

\"\"

Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του ’70, η Τζόσλιν Βίλντενστάιν ήταν μία γοητευτική γυναίκα. Η αυτοπεποίθησή της κλονίστηκε όταν έπιασε το σύζυγό της στο κρεβάτι με μία νεαρή καλλονή. Η Τζόσλιν αποφάσισε να μεταμορφωθεί σε γυναίκα-αιλουροειδές. Έκανε δεκάδες επεμβάσεις και τελικά μεταμορφώθηκε σε γυναίκα-πυρηνική καταστροφή.

\"\"

Τη δεκαετία του ’80, ο Μίκι Ρουρκ ήταν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Έπειτα, κι αφού βρέθηκε εκτός σόου μπιζ για μεγάλο διάστημα, άρχισε να επισκέπτεται τακτικά τα χειρουργεία των πλαστικών. Τελικά, έγινε μια παραμορφωμένη καρικατούρα του εαυτού του.

\"\"

Τα λόγια είναι περιττά. Από τα μέσα της δεκαετίας του ’80, ο Μάικλ Τζάκσον δεν είχε πια καμία σχέση με τον όμορφο νεαρούλη που είχε συστηθεί στο κοινό ως μέλος των Jackson Five. Οι πλαστικές που έκανε στη μύτη ήταν τόσο καταστροφικές, ώστε είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι φορούσε προσθετική μύτη από σιλικόνη.

\"\"

Η Σίλα Χέρσεϊ ήταν μία νορμάλ νοικοκυρά από το Χιούστον του Τέξας, έως ότου αποφάσισε να αντικαταστήσει τα μικρά στήθη της με… υπερφυσικά μπαλόνια. Η ποσότητα της σιλικόνης που έχει… στριμώξει στο στήθος της ξεπερνά τα όρια που επιτρέπει το αμερικανικό υπουργείο Υγείας. Έτσι, η Σίλα ταξίδεψε στη Βραζιλία για να ικανοποιήσει την εμμονή της. Εννοείται ότι πλέον δεν δηλώνει νοικοκυρά, αλλά χορεύτρια και μοντέλο.

\"\"

Πριν ερωτευθεί το… νυστέρι, η Χάιντι Μόνταγκ ήταν μία γλυκιά κοπέλα και ταλαντούχα ηθοποιός. Ξαφνικά, αποφάσισε να αλλάξει τον εαυτό της. Έκανε 10 επεμβάσεις σε όλο το σώμα, έγινε αγνώριστη και οι ατζέντηδες της έριξαν χυλόπιτα. Σήμερα το μετανιώνει, αλλά δεν μπορεί να γυρίσει πίσω το χρόνο.

\"\"

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook