Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις και πολύ ενισχυμένους νότιους ανέμους, περιμένουμε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 19 ως 26 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 22 βαθμούς.

Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό. Μέτριοι και τοπικά ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Λιβυκό.

ΧΑΝΙΑ
Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 29/10, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους ως 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με σποραδική συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 29/10, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 26 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους έντασης 7 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 29/10, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 7 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 22 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Δευτέρα 29/10, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους έως ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook