Τελευταία ενημέρωση 13:00

Χωρις προβλήματα και υπο «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στην πόλη των Χανίων.

Μετά την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο της πόλης ξεκίνησε η παρέλαση στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, με τους συμμετέχοντες να παρελαύνουν σε έναν σχεδόν άδειο δρόμο, καθώς γύρω απο την εξέδρα των επισήμων επι της οδού Ανδρέα Παπανδρέου έχει δημιουργηθεί ένα \”κενό ασφαλείας\” εκατοντάδων μέτρων, όπου απαγορεύεται η πρόσβεση οποιουδήποτε πολίτη, χωρίς όμως να τοποθετηθούν κάγκελα.

Πάντως σημειώθηκαν και \”απουσίες\” από την εξέδρα των επισήμων, στην οποία παρευρέθησαν ο υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ.Μ.Βολουδάκης , ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ κ.Κ.Βιρβιδάκης  καθώς επίσης και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και των ενόπλων δυνάμεων.

Όμως νωρίτερα στο Ηρώο της πόλης των Χανίων, στέφανα κατέθεσαν και ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Χανίων της ΝΔ κ.Χρήστος Μαρκογιαννάκης, καθώς επίσης και ο βουλευτής  του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιώργος Σταθάκης.

\"\"

Στο μεταξύ αρκετοί πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Δικαστηρίων, όπου η ΕΛΜΕ και άλλοι φορείς των Χανίων έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο αμέσως μετά την λήξη της παρέλασης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook