Η τύχη δεν χαμογέλασε αυτή τη φορά στον 45χρονο «τσαντάκια»  στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ξημερώματα Σαββάτου και ενώ είχε επιστρέψει από νυχτερινή … εξόρμηση, είχε την δυσάρεστη επίσκεψη από άντρες της ασφάλειας, αφού πρώτα εντοπίστηκε από το κινητό τηλέφωνο που είχε κλέψει λίγες ώρες πριν από νυχτερινό κέντρο.

Το θύμα της κλοπής, μια 33χρονη γυναίκα, διαπίστωσε λίγο πριν αποχωρήσει από μαγαζί όπου διασκέδαζε με τους φίλους της, ότι έλειπε η τσάντα της. Τυχερή μέσα στην ατυχία της, είχε ενεργοποιήσει υπηρεσία ανεύρεσης κινητού τηλεφώνου μέσω σήματος gps. Αμέσως, από άλλο τηλέφωνο, εντόπισε τον δράστη και τον ακολούθησε μέχρι έξω από το σπίτι του, όπως έδειχνε το στίγμα. Λίγες ώρες αργότερα, άντρες της ασφάλειας χτυπούσαν  την πόρτα του και ο δράστης ομολόγησε την πράξη του καθώς και το σημείο όπου είχε κρύψει την τσάντα, με όλα τα επίσημα έγγραφα που περιείχε, καθώς και το –κατεστραμμένο πλέον- τηλέφωνο. Οδηγήθηκε στο τμήμα μέσω της διαδικασίας αυτοφώρου όπου και η 33χρονη υπέβαλλε μήνυση.

Στον κάδο απορριμμάτων ακριβώς έξω από την πολυκατοικία, βρέθηκαν άλλες τρεις γυναικείες τσάντες καθώς και διάφορα προσωπικά αντικείμενα άνευ αξίας.

 

protothema.gr