Το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού έργου ‘ΣΥΝΕΡΓΩ’ σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου, διοργανώνει επιχειρηματικές συναντήσεις μεταξύ αγοραστών / εισαγωγέων από τις Σκανδιναβικές Χώρες, τη Ρωσία και Ελλάδα με Κρητικές επιχειρήσεις. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν 12-16 Νοεμβρίου 2012 στους 4 νομούς της Κρήτης.

Την οργάνωση και διεξαγωγή των συναντήσεων έχει αναλάβει η ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΑΕ.

Τα προϊόντα που προωθούνται είναι: τρόφιμα-ποτά.
Ειδικότερα, τα επιλέξιμα προϊόντα είναι: λάδι, πάστα ελιάς, ελιές, μέλι, οπωροκηπευτικά, βότανα, αρωματικά φυτά, κρασί, σταφίδες, νερά, αναψυκτικά, τυριά, γαλακτοκομικά προϊόντα, αλλαντικά, κρέατα, παξιμάδι, ξηροί καρποί.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν βάσει προγράμματος στο αντίστοιχο Επιμελητήριο κάθε νομού και στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Οι αιτήσεις αποστέλλονται έως και την 9η Νοεμβρίου 2012

Για την αποστολή των αιτήσεων και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την οργανώτρια εταιρεία:
ΑΛΦΑ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΑΕ: Ελ. Βενιζέλου 131α Νέα Ιωνία 210 2232434-210 2232444, [email protected]

Δεδομένου ότι ο αριθμός των ραντεβού είναι περιορισμένος, σε περίπτωση υπερκάλυψης των συμμετοχών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook