Μετά από αρκετές ομάδες της Super League ήρθε και η σειρά του Πλατανιά να ψηφίσει για την καλύτερη ενδεκάδα στον κόσμο.

Οι ποδοσφαιριστές της χανιώτικης ομάδας συμμετείχαν στην ψηφοφορία που οργανώνουν η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών και η FIFA, με την ευθύνη για την Ελλάδα του ΠΣΑΠ και της Super League.

Η σχετική ενημέρωση της Super League:

"Οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά συμμετείχαν στη διαδικασία για την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας ποδοσφαιριστών στον κόσμο. Την ψηφοφορία οργανώνουν η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro και η FIFA, με την ευθύνη για την Ελλάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με την Super League.
 
Ο Γενικός Γραμματέας του ΠΣΑΠ Κώστας Πούλιος και ο Ταμίας του Συνδέσμου Σάκης Δημόπουλος, επισκέφθηκαν την αποστολή του Πλατανιά στο ξενοδοχείο όπου κατέλυσε για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ και διενήργησαν τη ψηφοφορία στην κάλπη της FIFPro.
 
Παράλληλα, έγινε ενημέρωση στους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΠ, αναφορικά με την ασφαλιστική κάλυψη τους, αλλά και με θέματα που έχουν σχέση με τις ενέργειες του Συνδέσμου για τους Κανονισμούς και άλλα ζητήματα που αφορούν τα μέλη του ΠΣΑΠ."


Λευτέρης Αντωνακάκης