Ο Α.Ο. Περιβολίων μέσω ανακοίνωσης καταγγέλει τη συμπεριφορά του προπονητή της ομάδας Παίδων της Δόξας Παχιανών, Νίκου Θεμελή, στο παιχνίδι των πρώτων ομάδων που έγινε το Σάββατο (27/10) στον Αλικιανό.
Ο ΑΟΠ αναφέρει ότι ο Βεροιώτης προπονητής εξύβρισε χυδαία ποδοσφαιριστή της ομάδας με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στην κερκίδα και να υπάρξει προσωρινή διακοπή. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση-καταγγελία:
\”Το ΔΣ  του Α.Ο.Περιβολίων καταγγέλει την συμπεριφορά του προπονητή των παιδικών ομάδων της Δόξας Παχιανών  Νίκου Θεμελή στο μεταξύ μας αγώνα των Α΄ομάδων  το Σάββατο 27/10/2012.Ο εν λόγω κύριος εντελώς απροκάλυπτα και αδικαιολόγητα εξύβρισε χυδαία  ποδοσφαιριστή της ομάδας μας με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση στην κερκίδα και προσωρινή διακοπή του αγώνα.

  Πιστεύουμε ότι τα παιδιά των ακαδημιών πρέπει να διδάσκονται πρωτίστως ήθος γι’αυτό καλό θα είναι ο προπονητής τους να δίνει το καλό παράδειγμα..
Επειδή είναι η δεύτερη φορά που ο συγκεκριμένος προπονητής έχει αντίστοιχη συμπεριφορά σε μεταξύ μας αγώνα , παρακαλούμε το φίλο σωματείο της Δόξας Παχιανών της οποίας η εικόνα και η προσπάθεια δεν συμβαδίζει με την συμπεριφορά του κ. Θεμελή , να πράξει τα δέοντα.
                               
                                             Το ΔΣ 
\” 

Η πλευρά Θεμελή

Ο προπονητής της ομάδας Παίδων της Δόξας από την άλλη θεωρεί ότι ήταν λάθος η κίνησή του να εξυβρίσει τον ποδοσφαιριστή των Περιβολίων Γκέκα, αλλά υποστήριξε ότι ήταν αυθόρμητη κίνηση μετά από εγκληματικό τάκλιν που έκανε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής πάνω στον 16χρονο Κυδωνάκη, με τον οποίο έχει ιδιαίτερη σχέση λόγω του ότι είναι ο προπονητής που τον είχε τα τελευταία χρόνια στα τμήματα υποδομής της ομάδας των Παχιανών.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook