Όταν μιλάμε για δέσμευση, αφοσίωση και… γάμο, τότε σίγουρα δεν πρέπει να έχουμε ως παράδειγμα τους παρακάτω οκτώ σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι κατάφεραν να χωρίσουν σε λιγότερο από ένα μήνα από την ημέρα που ενώθηκαν ενώπιον Θεού και ανθρώπων!

\"\"

Drew Barrymore και Jeremy Thomas: 19 μέρες
Το Μάρτιου του 1994, η 19χρονη τότε Drew Barrymore παντρεύτηκε τον ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου Jeremy Thomas. Η τελετή έγινε στο μπαρ ενώ ο έγγαμος βίος τους κράτησε 19 ολόκληρες μέρες! (Μάλλον ήθελε να τις ταιριάξει με τα χρόνια της)!

\"\"

Ali Landry και Mario Lopez: Δύο εβδομάδες
Ο Mario Lopez και η Ali Landry είχαν σχέση έξι ολόκληρα χρόνια, προτού αποφασίσουν να ενώσουν τις ζωές τους τον Απρίλιο του 2004. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες το ζευγάρι χώρισε με τις φήμες που ήθελαν το Mario να έχει συνάψει εξωσυζυγική σχέση να οργιάζουν!

\"\"

Dennis Rodman και Carmen Electra: 9 μέρες
Το… παράξενο ζευγάρι παντρεύτηκε το Νοέμβριο του 1998 στο Λας Βέγκας. Ο Dennis Rodman και η εκρηκτική Carmen Electra χώρισαν 9 ημέρες μετά. Ο ίδιος ο Rodman κατέθεσε αίτηση ακύρωσης με την αιτιολογία ότι «δεν ήταν στα καλά του όταν έγινε ο γάμος» .Το ζευγάρι τα βρήκε ξανά λίγο καιρό μετά για να ξαναχωρίσουν 6 μήνες αργότερα!

\"\"

Cher και Gregg Allman: 9 μέρες
Τρεις ημέρες μετά την έκδοση του διαζυγίου της από τον Sonny Bono, η Cher παντρεύτηκε το ροκά Gregg Allman σε μια… σύντομη τελετή στο Λας Βέγκας. «Μια Κυριακή πρωί ξύπνησα, πήρα το λίαρ τζετ και πέταξα μέχρι τη Νεβάδα… δεν είναι και τόσο μακριά! Και σκέφτηκα, γιατί να μην παντρευτούμε;» είχε πει τότε η διάσημη τραγουδίστρια! Το ξανασκέφτηκε όμως 9 ημέρες μετά, όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, κατηγορώντας τον άντρα της για βίαιη συμπεριφορά, χρήση ναρκωτικών ουσιών και κατανάλωση υπερβολικής ποσότητας αλκοόλ. Τα ξαναβρήκαν λίγο καιρό μετά και χώρισαν ξανά τρία χρόνια αργότερα, μετά τη γέννηση του γιου τους, Elijah Blue.

\"\"

Dennis Hopper και Michelle Phillips: 8 μέρες
Ο δεύτερος γάμος του Dennis Hopper ήταν με την τραγουδίστρια Michelle Phillips το 1970. Ο έγγαμος βίος τους διήρκεσε μόλις 8 μέρες. Σύμφωνα μάλιστα με την Daily Mail, ο Hopper ξύπνησε τόσο μαστουρωμένος το επόμενο πρωί, που δεν αναγνώρισε την ίδια του τη γυναίκα. Η Michelle όμως ισχυρίστηκε ότι χώρισαν, λόγω των… ιδιαίτερων σεξουαλικών απαιτήσεων του συζύγου της.

\"\"

Britney Spears και Jason Alexander: 55 ώρες
Ούτε τρεις μέρες δεν έκλεισαν παντρεμένοι η Britney Spears με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander. Ο γάμος τους έγινε φυσικά… στο Λας Βέγκας. Οι δικηγόροι της Britney ανέλαβαν την αίτηση ακυρώσεως ενώ ο Alexander δήλωσε τότε στο «Access Hollywood»: «Ήταν τρελό. Κοιταχτήκαμε και είπαμε “ας κάνουμε κάτι τρελό, ας παντρευτούμε”».

\"\"

Zsa Zsa Gabor και Felipe de Alba: μία μέρα
Το 1982 η Zsa Zsa Gabor παντρεύτηκε τον 8ο κατά σειρά σύζυγό της Felipe de Alba, πριν καν βγει η οριστική απόφαση για το διαζύγιό της με τον 7ο άντρα Michael O\’Hara. Ο γάμος τους κράτησε μία μέρα με την Gabor να δηλώνει στην «The Chronicle Telegram»: «Βαρέθηκα μαζί του. Αυτός είναι playboy ενώ εγώ μια σκληρά εργαζόμενη ηθοποιός».

\"\"

Robin Givens και Syetozar Marinkovic: μία μέρα… ή 7 λεπτά;
Η πρώην γυναίκα του Mike Tyson, Robin Givens, παντρεύτηκε το δάσκαλο του τένις Svetozar Marinkovic το 1997 και τον χώρισε την ίδια μέρα. Ο Marinovic δήλωσε αργότερα σε δημοσιογράφους ότι ο γάμος κράτησε μόλις 7 λεπτά!

newsbeast

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook