Έκπληξη και οργή έχει προκαλέσει στην Διοίκηση της ΟΛΗ ΑΕ, αλλά και τον Δήμο Ηρακλείου, η “αποστολή” εισερχόμενου προς τον ΟΛΗ έγγραφο του έτους 2010 …προς το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Με το έγγραφο, αυτό, το οποίο στάλθηκε από μη επίσημο φαξ της υπηρεσίας (διαθέτει 2 επίσημα), χωρίς διαβιβαστικό, χωρίς πρωτόκολλο εξερχόμενου εγγράφου, και χωρίς έγκριση της διοίκησης, επιχειρούν κάποιοι να δυναμιτίσουν νομικίστικα την πολύπαθη διάνοιξη της Σεφέρη!

Ένα έργο που έχουν ανάγκη οι πολίτες της περιοχής και για το οποίο έχουν κοπιάσει πολύ ο Δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Γιάννης Κουράκης ο τ. Γ.Γ. της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Καρούντζος και ο Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΗ, κ. Γιάννης Μπρας.

Το παράδοξο είναι ότι το έγγραφο του 2010 κοινοποιήθηκε ξαφνικά στο Λιμεναρχείο, λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν τα έργα της διάνοιξης… και ενώ ο τ. Γ.Γ. Λιμένων & Λιμενικής Πολιτικής, κ. Πάλλης, είχε αποδεχτεί, με μεταγενέστερο (2012) έγγραφο του , όλες τις σχετικές διαδικασίες για την υλοποίηση του! Μάλιστα, η συμφωνία Δήμου-Περιφέρειας-ΟΛΗ-Υπουργείου είχε επιτευχθεί σε συνάντηση όλων των ενδιαφερόμενων στην Αθήνα…

Ήδη η Διοίκηση της ΟΛΗ κάνει έρευνα για να βρεθεί ο “υπάλληλος-ποντικός” που τρύπωσε αναρμοδίως στα αρχεία των τεχνικών φακέλων της υπηρεσίας, υποκλέπτοντας το σχετικό έγγραφο… αναζητώντας και τα κίνητρα του…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook