Δεν θα παραμείνει τελικά στην Αθήνα η αποστολή του Α.Ο. Χανιά μετά το ματς της Πέμπτης (01/11) με τον Φωστήρα.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η ομάδα των Χανίων θα επιστρέψει στη βάση της έπειτα από την αναμέτρηση του Κυπέλλου Ελλάδος και το Σάββατο (03/11) θα αναχωρήσει αεροπορικώς με αρχικό προορισμό την Αθήνα και τελικό την Κόρινθο.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

"Ο Αθλητικός Όμιλος Χανιά ενημερώνει τους φιλάθλους του ότι αύριο η ομάδα θα προπονηθεί στις 2 το μεσημέρι στο προπονητήριο της Μοναχής Ελιάς. Πριν την αναχώρηση με πλοίο του μεγάλου χορηγού της ομάδας ,της  ΑΝΕΚ LINES,  από το λιμάνι της Σούδας η αποστολή θα δειπνήσει μαζί με τη διοίκηση και εν συνεχεία θα αναχωρήσει με το πούλμαν του ΚΤΕΛ ΧΑΝΙΩΝ το οποίο τη μεταφέρει σταθερά από την έναρξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων της και το οποίο θα την ακολουθήσει και αύριο στην Αθήνα. Ενδεχόμενη νέα μετακίνηση από τα Χανιά για το ματς με την Κόρινθο θα γίνει αεροπορικώς με την πτήση της Ολυμπιακής το Σάββατο στις 20.20  προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών και η αποστολή θα επιστρέψει αεροπορικώς και πάλι με βραδινή πτήση της Κυριακής 4/11 ή με την πρώτη πρωινή πτήση της Δευτέρας αναλόγως με την ώρα άφιξης στην Αθήνα μετά το ματς της Κορίνθου.


Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ υπενθυμίζει για άλλη μία φορά ότι η επίσημη ενημέρωση για ό,τι αφορά τον ΑΟΧΑΝΙΑ λαμβάνει χώρα από το επίσημο site  της ομάδας."Λευτέρης Αντωνακάκης