Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star για την κριτική που έχει δεχθεί το Dancing with the Stars από το πρώτο κιόλας live του.

Μέσα από την στήλη της απάντησε στις κριτικές για τα σώματα των διαγωνιζομένων του σόου: «Σήμερα έκανα την πρόβα μου και χτύπαγε συνεχώς το κινητό μου και που είπαν ότι γίνεται χαμός με το editorial μου. Εγώ εκεί γράφω σκέψεις προσωπικές, δεν απαντάω από εκεί σε κανέναν», και συνέχισε λέγοντας:

\"\"«Τα παίρνω γιατί είμαι καλώς ή κακώς άνθρωπος που δουλεύει στην τηλεόραση και είμαι γρανάζι της, και έγινε κριτική σε ένα άρτιο σόου για τα κιλά. Εδώ και πολλά χρόνια προβάλλονται πρότυπα γυναικείων σωμάτων τα οποία είναι κακά και ανορεκτικά. Δεν είναι δυνατόν τα μέσα να μιλάνε για μπουτάκια και μπρατσάκια, για δυνατά και γυμνασμένα σώματα. Είμαστε ελληνίδες, μεσογειακές γυναίκες και η Αφροδίτη της μήλου είναι πρότυπο ομορφιάς».

Η γνωστή παρουσιάστρια συνέχισε λέγοντας για το ίδιο θέμα: «Εγώ θα ξαναβγώ την άλλη Κυριακή και θα ξαναδείξω τα κιλάκια μου. Δεν έχω στεναχωρηθεί καθόλου και μ’ αρέσει το σώμα μου και επειδή έχω υποδομή να το γυμνάσω το γυμνάζω. 62 κιλά είμαι. Οι αναλογίες μου είναι 89-67-98».

 Η 33χρονη παρουσιάστρια μίλησε και για την κριτική επιτροπή λέγοντας ότι: «Οφείλει να είναι αυστηρή η κριτική», ενώ για την Μαριέττα Χρουσαλά είπε: «Μου άρεσε η Μαριέτα και πήρε χαμηλότερη βαθμολογία γιατί είχε την κρυάδα του πρώτου ζευγαριού. Είναι ένα πολύ καλό και γλυκό κορίτσι». Τέλος όπως είπε ότι απολαμβάνει ιδιαίτερα τη συμμετοχή της στο σόου: «Το χαίρομαι και το ευχαριστιέμαι . Έχει δώσει μία ευχάριστη νότα στην ζωή μου».

yupi

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook