Λίγα εικοσιτετράωρα μετά το διπλό εμπρησμό με στόχο τα σπίτια της οικογένειας Κοκολογιάννη οι Φορείς κατά της Βίας και της Οπλοχρησίας του Προφήτη Ηλία καταδικάζουν το γεγονός.

\”Η κοινωνία του Προφήτη Ηλία, με μεγάλη ανησυχία αντιμετωπίζει το πρόσφατο περιστατικό εμπρησμού των οικειών Κοκολογιάννη, αφού αυτός έρχεται σαν συνέχεια σειράς φθορών στα περιουσιακά τους στοιχεία οι οποίες έγιναν από αγνώστους κατά τη διάρκεια του θέρους.

Είναι αλήθεια ότι το τραγικό περιστατικό της διπλής δολοφονίας που έλαβε χώρα την 24.6.2012 με δράστη έναν εκ των μελών αυτής της οικογένειας και η απόπειρα που ακολούθησε από τα αδέρφια του εναντίον του πατέρα του Πρίαμου Ξυδάκη, έσπασε ένα απόστημα για τον τόπο μας η πληγή του οποίου δεν έχει ακόμη επουλωθεί, διότι όπως επανειλημμένως έχουμε δηλώσει η εν λόγω οικογένεια πολλούς εχθρούς είχε δημιουργήσει στο χρονικό διάστημα που έμενε στην περιοχή μας με την προκλητική εγκληματική συμπεριφορά της.

Εμείς γνωρίζουμε πως οι οικογένειες των θυμάτων του διπλού φονικού ήδη κατά την διάρκεια της κηδείας τους έχουν δημόσια δεσμευτεί ότι εκδίκηση ούτε θέλουν ούτε θα επιδιώξουν σεβόμενοι τον νόμο και τις διαδικασίες τιμωρίας του εγκλήματος που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Καλώς γνωρίζουμε επίσης ότι επανειλημμένως τόσο εσείς όσο και οι οικογένες των θυμάτων έχουμε καταγγείλει, επί ματαίω όπως φαίνεται, με έγγραφα στην Εισαγγελία και την Αστυνομία την προκλητική παρουσία των μη προφυλακισμένων εγκληματιών στην περιοχή μας παρά τις απαγορεύσεις, αλλά και την προκλητική συμπεριφορά λοιπών μελών της οικογένειάς αυτής.

Η καθημερινή αυτή προκλητική συμπεριφορά πολλούς κινδύνους για την περιοχή μπορεί να γεννήσει.

Με αυτές τις σκέψεις καταδικάζουμε τον εμπρησμό και ζητούμε να ληφθούν τα αναγκαία μέτρα για την περιφρούρηση και την ειρήνη της περιοχής μας\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook