Aλλη μια σημαντική κίνηση απο τον τηλεοπτικό Σταθμό ΚΡΗΤΗ TV, προκειμένου να στηρίξει τα Ελληνικά Προϊόντα και την Ελληνική Οικονομία.

Μετά από την διαφημιστική καμπάνια που υλοποιεί πάνω από ενάμιση χρόνο για την στήριξη της τοπικής οικονομίας, των επιχειρήσεων και των τοπικών προϊόντων, τώρα πλέον η κρητική τηλεόραση συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία στήριξης του ελληνικού προϊόντος.

Θυμίζουμε ότι εδώ και λίγο καιρό, με την συμμετοχή και του Flashnews.gr, έχει ξεκινήσει μια συντονισμένη προσπάθεια για τη στήριξη του ελληνικού προϊόντος, με μια εκστρατεία ενημέρωσης και εκπαίδευσης των καταναλωτών. Στόχος είναι να μειωθούν οι εισαγωγές, προτιμώντας προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα.

Αυτή η εκστρατεία ενημέρωσης, είναι μια καθαρά ιδιωτική πρωτοβουλία, χωρίς κρατική ανάμιξη. Συμμετέχουν μέσα μαζικής επικοινωνίας από όλη την Ελλάδα (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, έντυπα, ιστοσελίδες, δίκτυα ψηφιακής σήμανσης και υπαίθριας προβολής) που ενημερώνουν και προτρέπουν το κοινό να στηρίξει το ελληνικό προϊόν.

Το μήνυμα μεταφέρεται μέσα από ειδικές διαφημιστικές ταινίες, banners, καταχωρήσεις, αφίσες, αλλά και ειδικές εκπομπές, αναφορές σε δελτία ειδήσεων, αφιερώματα και άρθρα.

Η όλη κίνηση συντονίζεται μέσα από την ιστοσελίδα www.ellinikoproion.gr και www.facebook.com/ellinikoproion. Εκεί μπορεί κανείς να βρει πολύ αναλυτικότερα στοιχεία και ενημέρωση για την πορεία της προσπάθειας.

Ας προσπαθήσουμε λοιπόν όλοι μαζί να στηρίξουμε την ελληνική οικονομία και να ζητάμε από τα καταστήματα ελληνικά προϊόντα. Πραγματοποιήστε τις αγορές σας από καταστήματα και super market που γνωρίζεται ότι στηρίζουν την οικονομία του τόπου μας.

Στην Κρήτη ειδικά υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα τα S/M ΙΝΚΑ, που επίσης στην φιλοσοφία τους περιλαμβάνεται η στήριξη των ελληνικών και ειδικά των κρητικών προϊόντων.

Είναι στο χέρι μας να επιτύχουμε μέσα από την δράση αυτή να τονώσουμε την ελληνική επιχειρηματική δραστηριότητα και πάνω από όλα να παραμείνουν τα χρήματα σε ελληνικά χέρια.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook