Όλοι γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί με την έκθεσή μας στον ήλιο, ιδιαιτέρως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, όμως η Mia Galloway πρέπει να προσέχει ακόμη πιο πολύ.

Η 15χρονη από το Greater Manchester πάσχει από μια ασθένεια εξαιτίας της οποίας παθαίνει εγκαύματα στο δέρμα ακόμη κι αν εκτίθεται στο φως από… λαμπτήρες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης!

Η νεαρή κοπέλα πάσχει από λύκο, μια ανίατη αυτοάνοση πάθηση που κάνει το δέρμα της υπερευαίσθητο στο φως. Μπορεί να πάθει σοβαρό ηλιακό έγκαυμα ακόμη κι αν μείνει ελάχιστα λεπτά στο φως της ημέρας.

Διαγνώστηκε με την ασθένεια λίγο μετά το Πάσχα, ενώ μέχρι τότε συμμετείχε σε καλλιστεία και έπαιρνε μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς σε τηλεοπτικά σόου.

\"\"\"\"

Έμεινε στο νοσοκομείο τρεις εβδομάδες όπου ακολούθησε χημειοθεραπείες για να κατασταλεί το ανοσοποιητικό της σύστημα, το οποίο «επιτίθεντο» στα ζωτικά της όργανα.

«Έχω καλές και κακές μέρες. Σκοπός μου είναι να καταφέρω να πηγαίνω στο νοσοκομείο μία φορά το τρίμηνο. Προς το παρόν είμαι αναγκασμένη να πηγαίνω κάθε δύο εβδομάδες. Δεν με έχει αλλάξει η ασθένειά μου. Εξακολουθώ να είμαι ο ίδιος άνθρωπος και θέλω να ζήσω μια φυσιολογική ζωή» λέει η ίδια.

\"\"


newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook