Δύο 20χρονοι απο το Μαρόκο και την Αλγερία συνελήφθησαν,από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ως οι διαρρήκτες ενός αυτοκινήτου και μιας οικίας στο Ηράκλειο.

Ειδικότερα, τα ξημερώματα της Τρίτης 30/10, σε γενόμενο έλεγχο, από αστυνομικούς της Ασφαλείας στους συλληφθέντες, βρέθηκαν στην κατοχή τους, δύο (2) σουγιάδες, ένα (1) κατσαβίδι, δύο (2) κινητά τηλέφωνα, ένα (1) net book, δύο (2) φορτιστές, το χρηματικό ποσό των διακοσίων πενήντα πέντε (255) ευρώ και πέντε (5) δολάρια, την κατοχή των όποιων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, προέκυψε ότι οι δύο 20χρονοι αλλοδαποί, το βράδυ της 29/30-10-2012, στη πόλη του Ηρακλείου, αφού διέρρηξαν αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 30χρονου ημεδαπού, αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή με τον φορτιστή του, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των εκατόν δύο (102) ευρώ.

Επίσης, το ίδιο χρονικό διάστημα, εισήλθαν σε οικία ιδιοκτησίας 46χρονου ημεδαπού στο Ηράκλειο και αφαίρεσαν δυο (2) κινητά τηλεφωνά, ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου και το χρηματικό πόσο των διακοσίων σαράντα (240) ευρώ.

Σε βάρος του 20χρονου αλλοδαπού θπηκόου Αλγερίας, θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης του από τη χώρα, καθώς στερείται νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook