Κάποιες φορές ακόμα και μία πάρα πολύ μικρή αλλαγή στις καθημερινές σας συνήθειες ομορφιάς είναι αρκετή για να δείχνετε διαφορετική και ανανεωμένη.

Ενώ λοιπόν πολλές γυναίκες επιλέγουν να απλώσουν το make-up πριν εφαρμόσουν το concealer, το μυστικό για να αποκτήσετε το φωτεινό δέρμα της Kim Kardashian είναι να αντιστρέψετε τη φόρμουλα.

Μας αρέσει πολύ το γεγονός οτι η επιδερμίδα της δεν έχει το παραμικρό ίχνος από μαύρους κύκλους αλλά ταυτόχρονα η περιοχή όπου έχει βάλει το concealer δεν ξεχωρίζει καθόλου από το υπόλοιπο πρόσωπο.

Για να το πετύχετε αυτό σιγουρευτείτε ότι επιλέξατε ένα concealer που είναι μόλις μισό τόνο πιο ανοιχτό από τον φυσικό τόνο του δέρματός σας αλλιώς το αποτέλεσμα δε θα είναι καθόλου κολακευτικό.

Εφαρμόστε ταμποναριστά το προϊόν ακριβώς κάτω από τα μάτια σας και απλώστε το προς τα κάτω σε σχηματισμό V παράλληλα με τις πλευρές της μύτης σας. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε μία πολύ μικρή ποσότητα concealer στη ράχη της μύτης σας έτσι ώστε να της δώσετε μια πιο καμπυλωτή εμφάνιση.

Τέλος, απλώστε στο υπόλοιπο πρόσωπό σας μία ενυδατική κρέμα με χρώμα ή ένα ελαφρύ make-up που θα καλύψει τυχόν σημαδάκια στο δέρμα σας και θα εξισορροπήσει την εμφάνισή σας.

beautetinkyriaki

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook