Την παραίτηση του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη ζητά ο κ. Πάνος Καμμένος  λόγω της «γκάφας» με την λάθος καταμέτρηση της ψηφοφορίας στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις.

 Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τραγάκης ανακοίνωσε πως το 4ο άρθρο γίνεται δεκτό κατά πλειοψηφία αν και δεν είχε λάβει τον απαραίτητο αριθμό ψήφων και παρά τις παρατηρήσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, επέμεινε στην λάθος ανάγνωση.

 Υπο αυτά τα δεδομένα, ο κ. Καμμένος επισήμανε σήμερα στην Ολομέλεια ότι «παίχτηκε παιχνίδι σε βάρος του κύρους του κοινοβουλίου».

 Πέραν αυτών ο πρόεδρος των «ΑΝ.ΕΛ» άσκησε έντονη κριτική και προς τον πρωθυπουργό εξηγώντας πως «έχουμε καταθέσει 145 ερωτήσεις που εκκρεμούν αναπάντητες από τον πρωθυπουργού και τους υπουργούς που αρνούνται να απαντήσουν. Το ίδιο πράττει ο πρωθυπουργός, 4 φορές κατέθεσα ερωτήσεις για το όνομα της Μακεδονίας. Θα πρέπει να καταλάβει πως ακόμα και αν έχει την προστασία της Μέργκελ, οφείλει σεβασμό προς τα μέλη του κοινοβουλίου…».

 Επιπροσθέτως, ο κ. Καμμένος βρήκε ευκαιρία να «πυροβολήσει» και κατά των Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου τονίζοντας ότι «Εμείς θέλουμε ενεργοποίηση του νόμου περί ποινικής ευθύνης υπουργών για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας κατά του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπακωνσταντίνου. Την μήνυση την καταθέτουμε εμείς και ζητούμε από όλους τους βουλευτές πλην του κ. Παπανδρέου να υπογράψουν για να συζητηθεί» και συμπλήρωσε ότι «ο κ. Παπανδρέου περιφέρεται στη Νέα Υόρκη… συναντιέται με Σόρος…υπάρχει ιδιότυπη ασυλία από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΔΗΜΑΡ αλλά και ΚΚΕ που αρνήθηκε στην Επιτροπή Θεσμών να τον καλέσουν ακρόαση για την λίστα Λαγκάρντ…αυτό το παιχνίδι απειλεί τη δημοκρατία βάζει σε ιδιαίτερο κίνδυνο την  πατρίδα»

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook