Μια μεγάλη τιμή για τον Ν.Ο. Χανίων αλλά και την ίδια την αθλήτρια αποτελεί αναμφισβήτητα η κλήση στην Εθνική ομάδα τεχνικής κολύμβησης της Άννας Ντουντουνάκη. Η εξαιρετική παρουσία της νεαρής αθλήτριας του ΝΟΧ στο Χειμερινό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης Νοτίου Ελλάδας αποτέλεσαν στην ουσία το…εισιτήριο για την κλήση στην Εθνική από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Κραουνάκη.

 

Η κλήση της έγινε με σκοπό να συμμετάσχει στην Πολυεθνή συνάντηση κολύμβησης με την ονομασία \”Multinations Junior\” που θα διεξαχθεί στην Κέρκυρα στις 16 και 17 Απριλίου με τη συμμετοχή συνολικά 12 κρατών. Αυτές οι χώρες είναι η Τσεχία, η Κύπρος, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Βραζιλία, η Ελβετία, το
Ισραήλ, η Βουλγαρία, η Ουκρανία, η Σλοβενία, η Φινλανδία και φυσικά η Ελλάδα.

 

Η Ντουντουνάκη, για την οποία αποτελεί τεράστια τιμή η κλήση στην Εθνική ενώ παράλληλα της δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσει αυτή την ευκαιρία, θα κολυμπήσει στα 50 μέτρα πεταλούδα.

 

Ένας από τους βασικούς λόγους για την κλήση της Χανιώτισσας στο αντιπροσοπευτικό πρωτάθλημα είναι φυσικά και ο προπονητής της στον Ν.Ο. Χανίων, Κώστας Τζιλιβάκης που, κάτω από αντίξοες συνθήκες και με την 50άρα πισίνα να μην λειτουργεί λόγω του προβλήματος με το Κολυμβητήριο Χανίων, βοήθησε τα μέγιστα τη Ντουντουνάκη ώστε να έχει την εξαιρετική παρουσία στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

 

Ο ίδιος ο κ. Τζιλιβάκης θεωρεί ότι η κλήση στην Εθνική αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειας που κατέβαλλε η αθλήτριά του και όπως τονίζει, έχει τις δυνατότητες να προχωρήσει ακόμα περισσότερο και να καθιερωθεί σε υψηλό επίπεδο, αρκεί να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook