Φρικτό θάνατο από τα χέρια των γονιών της βρήκε μία 15χρονη, η οποία φέρεται να είχε συναντηθεί με νεαρό άνδρα, χωρίς τη συγκατάθεση τους, στο τμήμα του Κασμίρ που ελέγχεται από το Πακιστάν.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, ο πατέρας του θύματος, Μοχάμαντ Ζαφάρ, ξυλοκόπησε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας την 15χρονη κόρη του, Ανβού Σα, λίγη ώρα αφού την αντιλήφθηκε να συζητάει με ένα νεαρό έξω από την πόρτα της οικογενειακής τους κατοικίας.

«Ο πατέρας άρχισε να την χτυπά και, κατόπιν, περιέλουσε το σώμα της με οξύ, με τη βοήθεια της συζύγου του. Το κορίτσι υπέστη σοβαρά εγκαύματα, όμως οι γονείς περίμεναν ως την επόμενη ημέρα για να την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε» ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής.

Ο θάνατός της διαπιστώθηκε την Τετάρτη. Όταν η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, βρισκόταν ήδη σε κρίσιμη κατάσταση, με τα εγκαύματα να καλύπτουν το 70% του κορμιού της…

Η καταγγελία έγινε από την αδερφή της 15χρονης, μετά την κηδεία της. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους γονείς, οι οποίοι ομολόγησαν τη δολοφονία, υποστηρίζοντας ότι «υποπτεύονταν ότι η κόρη τους διατηρούσε δεσμό με ένα αγόρι».

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook