Βγήκε τελικά νικητής από τη μάχη που έδινε για τη ζωή του στην Εντατική Μονάδα νοσοκομείου στο Ηράκλειο, ο 23χρονος Άγγλος τουρίστας Ash Williamson, ο οποίος είχε πέσει θύμα τροχαίου στις αρχές Οκτωβρίου ενώ βρισκόταν για διακοπές στο νησί.

Ο Ash, που είναι πατέρας ενός 3χρονου αγοριού, είχε σχεδιάσει με την κοπέλα του ένα ταξίδι της «της τελευταίας στιγμής» στο Ηράκλειο και μια ημέρα μετά το τροχαίο ετοιμάζονταν να αναχωρήσουν από τη Κρήτη.

Όμως το ατύχημα, τους άλλαξε δραματικά τα σχέδια. Το βράδυ εκείνης της ημέρας, και ενώ η σύντροφος του 23χρονου, Natalie Ring, χαλάρωνε στο ξενοδοχείο, ο άτυχος νέος αποφάσισε να κάνει μια βόλτα με το ποδήλατο.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμα ο 23χρονος έπεσε θύμα τροχαίου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να οδηγηθεί στο Νοσοκομείο, στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, καθώς η κατάσταση της υγείας του ήταν σοβαρή.

Οι πληροφορίες για το πώς έγινε το ατύχημα είναι συγκεχυμένες.

Την πρώτη εβδομάδα μετά το ατύχημα ο 23χρονος παρέμενε σε καταστολή. Τελικά το θαύμα στο οποίο ήλπιζαν οι αγαπημένοι του έγινε και ο νεαρός πατέρας συνήλθε πλήρως και είναι πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Η πλήρης αποκατάσταση της υγείας του θα αργήσει όμως το πρώτο μεγάλο βήμα έχει ήδη γίνει.

Η 26χρονη σύντροφος του νεαρού ειδοποίησε την οικογένεια του, και οι δύο γονείς

Η είδηση του ατυχήματος προκάλεσε συγκίνηση στον τόπο καταγωγής του 23χρονου ενώ δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook με τον τίτλο «Prayers for Αsh Williamson», στην οποία υπήρχε καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της υγείας του.

Τώρα τα μόνα μηνύματα που υπάρχουν είναι τα ευχαριστήρια του Ash για όλους όσους τόσο καιρό του συμπαραστάθηκαν ακόμα και όταν αυτός δεν μπορούσε να το αντιληφθεί.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook