Το Σάββατο 3-11-2012, τα στελέχη των τμημάτων υποδομής της Π.Α.Ε ΟΦΗ, θα πραγματοποιήσουν ημερίδα στα πλαίσια της συνεργασίας με την ομάδα της Παλαιόχωρας Χανίων. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δήμου Παλαιόχωρας, παρουσία των τοπικών φορέων και θα απευθύνετε σε γονείς και παιδιά της τοπικής ακαδημίας που αριθμεί 120 αθλητές.

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα περιλαμβάνει τα εξής:

1. 17.30 – 18.00: Χαιρετισμός του Διευθυντή των ακαδημιών της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η κ. Αδάμου Πάυλου, του προέδρου του συλλόγου μετόχων, κ. Διαλυνά Νικολάου και του προέδρου της ομάδος της Παλαιόχωρας, κ. Τσιριντάνη Ευάγγελου.

2. 18.00- 18.30: «Η ακαδημία ποδοσφαίρου, και ο ρόλος της, στην εκπαίδευση των νεαρών αθλητών», Τιτομιχελάκης Λεωνίδας, τεχνικός Διευθυντής τμημάτων υποδομής Π.Α.Ε Ο.Φ.Η και προπονητής της ομάδος U17.

3. 18.30-19.00: «Η σημασία της σωστής διατροφής στο παιδικό ποδόσφαιρο», Κουρούπη Εύα, διαιτολόγος- διατροφολόγος ακαδημίας Ο.Φ.Η- επιστημονικός συνεργάτης της Nutrimed Ηρακλείου.

4. 19.00-19.30: Συζήτηση- προβληματισμοί.

Την Κυριακή 4-11-2012, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας των δυο ομάδων στις ηλικίες των 2002. Η αποστολή θα αναχωρήσει το Σάββατο με το πούλμαν της ομάδος μας, και στο περιθώριο της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί τεχνική συνάντηση- εκπαίδευση των προπονητών της ακαδημίας της Παλαιόχωρας (Υπεύθυνος της ακαδημίας είναι ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ο.Φ.Η 94, κ Τσατσαρωνάκης Γιάννης), Τέλος ο σύλλογος μετόχων της Π.Α.Ε Ο.Φ.Η θα μοιράσει αναμνηστικά δώρα στα παιδιά της ακαδημίας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook