Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο προπονητής του Εργοτέλη Σίνισα Γκόγκιτς.

Στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε: «Έχουμε στο ρόστερ μας 29 ποδοσφαιριστές τους οποίους και εμπιστευόμαστε. Δουλεύουμε σκληρά και με ταπεινότητα λόγω του ότι έχουμε νεαρούς παίκτες που δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά τους αέρα. Όταν δουλεύεις καλά στην προπόνηση όλα γίνονται πιο εύκολα στον αγώνα.

Προσπαθούμε να έχουμε ομαδικότητα και να σκοράρει αυτός που βρίσκεται στην καλύτερη θέση. Δεν έχει σημασία ποιος θα βάλει το γκολ, αλλά η ομάδα.

Ο Εργοτέλης είναι μεγάλη ομάδα, ωστόσο τώρα έχει κάποιους έμπειρους παίκτες και οι περισσότεροι είναι νέοι σε ηλικία, οι οποίοι από παιχνίδι σε παιχνίδι πρέπει να βελτιώνονται. Άλλωστε σε κάθε αγώνα ο στόχος μας είναι συγκεκριμένος η νίκη και πιστεύω ότι στο τέλος θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε.

Είμαστε μια ομάδα με ταλέντο και οι έμπειροι παίκτες βοηθάνε τους νεότερους. Μας αρέσει να παίζουμε γρήγορα και θέλουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές να έχουν την ίδια σκέψη. Κάθε μέρα θέλουμε περισσότερη δουλειά και περισσότερο πάθος.

Για τον αγώνα Κυπέλλου ακόμα και αν παίζαμε σήμερα θα έβαζα και πάλι τους ίδιους ποδοσφαιριστές, καθώς τους έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Μάλιστα, στο συγκεκριμένο παιχνίδι χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση που αξίζαμε.

Πάντως σε όλα τα παιχνίδια την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής. Μέτα από τέτοιες αναμετρήσεις πρέπει να είμαστε πιο κοντά, πιο δυνατοί. Δεν είναι δύσκολο να φτάσεις ψηλά, αλλά να κρατηθείς εκεί και εμείς θέλουμε να μείνουμε κοντά στην κορυφή, είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το παιχνίδι με την Καλλονή
«Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι με την Καλλονή. Βέβαια όλα φαίνονται στον αγωνιστικό χώρο και εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η Καλλονή είναι έμπειρη και καλή ομάδα και πρόκειται για μια δύσκολη αναμέτρηση».

Τα προβλήματα τραυματισμών
«Ούτε σήμερα κατάφεραν να προπονηθούν οι Γκαντιάγκα και Πίτσος. Τα παιδιά έχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, ωστόσο κάνουν καθημερινά θεραπείες και πιστεύω ότι τουλάχιστον ο ένας θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί».

Για την βαθμολογική συγκομιδή μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα
«Είμαι ευχαριστημένος από τους 10 βαθμούς που έχουμε πάρει μέχρι τώρα. Θέλουμε να κερδίζουμε τα εντός έδρας παιχνίδια και να παλεύουμε για να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τα εκτός έδρας.

Ένα σημείο που έχουμε ένα θέμα είναι στο εύκολο γκολ. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις με στόχο να το βελτιώσουμε. Έχουμε καλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν.

Επίσης μόλις είναι έτοιμοι θα μας βοηθήσουν και οι Χαλκιαδάκης, Χρυσοφάκης».

Για το σύστημα που χρησιμοποιεί
«Εμένα μου αρέσει να παίζω με 4-4-2, ωστόσο αυτό εξαρτάτε από τους παίκτες που διαθέτεις στο ρόστερ σου. Εξαρτάται και από τον αντίπαλο αν θα παίζουμε 4-4-2 ή 4-3-3».