Τιμή για τον ΟΛΗ και για τον πρόεδρο του είναι η βράβευση στο 26ο παγκόσμιο συνέδριο Project Management που πραγματοποιείται το τριήμερο 29 με 31 Οκτωβρίου στην Κρήτη.

Στο Εθνικό βραβείο Αριστειας Έργων, το project του ΟΛΗ, «Σχεδιασμός, ανάπτυξη και λειτουργία Home Porting στο λιμάνι και αεροδρόμιο Ηρακλείου», κέρδισε το δεύτερο βραβείο κλέβοντας τις εντυπώσεις για τις θετικές επιδράσεις που είχε και έχει στην τοπική κοινωνία και σε ολόκληρη την Κρήτη. Ο κ. Μπρας δήλωσε

«Η διεθνής αναγνώριση των προσπαθειών μας μέσα από ένα παγκόσμιο θεσμό αποτελεί τιμή για εμένα και το λιμάνι μας. Μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια και είναι η καλύτερη απάντηση σε αυτούς που συνεχίζουν να μην καταλαβαίνουν ότι η πραγματική ανάπτυξη έρχεται με αργά άλλα σταθερά βήματα.»

Στην τελετή παραβρέθηκαν εκτός από τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο του ΟΛΗ, ο Αναπληρωτής Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Πετράκης Εμμανουηλ, το μέλος του ΔΣ της ΟΛΗ ΑΡγυρης Πετρης, ο Διευθυντής Λιμενικών Υπηρεσιών κ, Βαγγέλης Τσαμπουρακης και ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος κ. Λυριντζακης Σταύρος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook