Νεφώσεις με λίγες βροχές ή καταιγίδες που σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και το απόγευμα θα σταματήσουν, περιμένουμε την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 19 έως 25 βαθμούς αλλά στις βόρειες ακτές οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 βαθμούς Κελσίου. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις στο Κρητικό και ασθενείς έως μέτριοι στο Λιβυκό, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς μέτριους και στα δυτικά πελάγη ισχυρούς.

ΧΑΝΙΑ
Βροχερός θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 3/11, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 3/11, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 3/11, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Νεφώσεις προβλέπονται για την Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους έντασης 4 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες αναμένεται βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Για αύριο Σάββατο 3/11, προβλέπονται νεφώσεις, με τη θερμοκρασία στους 20 – 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook