Την επέμβαση στη Λιβύη καταγγέλει με ανακοίνωση του το εργατικό κέντρο Ηρακλείου. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Στα νότια σύνορα της χώρας μας εδώ και καιρό βρίσκεται σε εξέλιξη το ανθρώπινο δράμα της αυτοδιάθεσης και της δημοκρατικής αποκατάστασης των λαών της Βορείου Αφρικής.

Ο λαός της Λιβύης δοκιμάζεται σκληρά επιδιώκοντας την κατάργηση του αυταρχικού καθεστώτος που τους έχει επιβληθεί από τον δικτάτορα Καντάφι.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου Καταγγέλλει τις Ξένες δυνάμεις που με πρόσχημα την εφαρμογή δημοκρατικών θεσμών, αυτή την ώρα προβαίνουν σε βομβαρδισμούς υποδομών με ανθρώπινα θύματα του αμάχου πληθυσμού.

Θα περιμέναμε ΟΗΕ και ΝΑΤΟ να είχαν επιδείξει την ανάλογη « ευαισθησία » για τα ανθρώπινα δικαιώματα όσον αφορά το Κυπριακό και Παλαιστινιακό πρόβλημα.

Η απόφαση της έκτακτης σύγκλησης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ την Πέμπτη 17 Μαρτίου παρά τα ανθρωπιστικά προσχήματα είναι μια βάρβαρη προσπάθεια των Γάλλων – Βρετανών – Αμερικάνων να βάλουν χέρι στον πετρελαϊκό πλούτο της Λιβύης και ταυτόχρονα να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα σημείο κλειδί για να ανακόψουν την επαναστατική φωτιά που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στη Βόρεια Αφρική και απλώνεται σε ολόκληρο τον αραβικό κόσμο.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook