Ρόι, όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ πριν απ” τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Πέρυσι, ο Ολυμπιακός έφερε ισοπαλία με τον ΟΦΗ. Το περσινό πάθημα, μπορεί να έχει γίνει φέτος μάθημα;

«Προσωπικά, απ” την επαγγελματική μου εμπειρία, βλέπω πως είναι καλύτερα να προσηλώνεσαι σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό πρέπει να κάνουμε και εμείς.

Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον ΟΦΗ. Είναι το ματς στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε. Όλη η αποστολή πρέπει να έχει το μυαλό της σ” αυτήν την αναμέτρηση καθώς στην προηγούμενη σεζόν όταν έπαιζα στον ΟΦΗ, είχαμε πάρει αποτέλεσμα 2-2. Γνωρίζουμε τη δυσκολία αυτών των παιχνιδιών. Απ” τη στιγμή που ακολουθεί ματς Champions LEague, ενδεχομένως μερικοί ποδοσφαιριστές να μην τα δώσουν όλα από φόβο μήπως και τραυματιστούν.

Όμως είμαστε επαγγελματίες και καλούμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, Σε αντίθετη περίπτωση δε θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα με τον ΟΦΗ».

Για εσένα είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, καθώς έπαιζες πριν εκεί, ενώ παράλληλα είναι η ομάδα που σε βοήθησε για να έρθεις στον Ολυμπιακό;

«Έχω βρεθεί και πάλι αντίπαλος με τον ΟΦΗ. Τον είχαμε αντιμετωπίσει στην Κρήτη. Οι φίλαθλοι με είχαν υποδεχθεί θερμά. Προφανώς κάποιοι ελάχιστοι δε με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Ήθελαν να χάσει η ομάδα μου το παιχνίδι.

Αλλά γενικά είναι ωραία να παίζεις με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Είναι η ομάδα που με βοήθησε να επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είχα περάσει μία δύσκολη περίοδο. Και ο ΟΦΗ μου έδωσε την ευκαιρία να ξαναπαίξω. Και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για όλα όσα έκαναν για εμένα. Βεβαίως το προσεχές Σάββατο θέλω να πάρουμε τη νίκη. Ελπίζω να τα καταφέρουμε».

Και ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, σε αγωνιστικό επίπεδο, του ΟΦΗ;

«Από τότε που έφυγα απ” τον ΟΦΗ, πολλοί έχουν αποχωρήσει απ” το σύλλογο. Γνωρίζω κάποιος που έχουν μείνει. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, γιατί κάθε ομάδα προσπαθεί να νικήσει τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι μεγάλος σύλλογος. Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να κτυπήσει στην αντεπίθεση, αφού πρώτα κλειστεί.

Εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ο ΟΦΗ έχει κάποιους καλούς παίκτες τους οποίους πρέπει να προσέξουμε.

Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, απολύτως συγκεντρωμένοι. Οφείλουμε να πάρουμε το τρίποντο της νίκης. Ιδιαίτερα στα εντός έδρας ματς. Να εκμεταλλευτούμε δηλαδή το πλεονέκτημα της έδρας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook