Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν από το Δήμο και το ΝΠΔΔ Πλατανιά τα εγκαίνια του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων, στο Σκινέ του Δήμου Πλατανιά, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Βουλγαράκη, του Δημάρχου Πλατανιά κ. Μαλανδράκη ,της Προέδρου του ΝΠΔΔ Πλατανιά κ. Μαραγκουδάκη, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Τοπικών Φορέων και πλήθους κόσμου.

Σε ένα ανακαινισμένο κτίριο, πρώην Δημοτικό Σχολείο της περιοχής, λειτουργεί πλέον ένας σύγχρονος παιδικός σταθμός, δυναμικότητας 25 θέσεων, πλήρως εξοπλισμένος με βάση τις λειτουργικές και εκπαιδευτικές ανάγκες παιδιών και προσωπικού.

Ο νέος Παιδικός Σταθμός ιδρύθηκε με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες της κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής των Μουσούρων, στην καρδιά της ενδοχώρας του Δήμου Πλατανιά, ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας και υλοποιώντας ένα σχέδιο προηγούμενων δημοτικών αρχών.

Η Δημοτική Αρχή και το ΝΠΔΔ Πλατανιά , για τους οποίους αποτέλεσε έργο προτεραιότητας και κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για την ολοκλήρωσή του, καλούν τόσο τους δημότες της περιοχής όσο και τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν αυτή τη νέα κοινωνική δομή ώστε να συνεχίσει να προσφέρει υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες.

Μετά το τέλος των εγκαινίων ακολούθησε πλούσιο κέρασμα που ετοίμασαν τα μέλη του ΝΠΔΔ, το προσωπικό και οι γονείς του Παιδικού Σταθμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook