Η ήττα του ΑΟΧ στα Μέγαρα μπορεί να θεωρηθεί και ως ανώδυνη αφού την ίδια ώρα η Χερσόνησος δεχόταν κι αυτή ήττα στη Σαλαμίνα με αποτέλεσμα να διατηρηθεί η διαφορά των 7 βαθμών ανάμεσα στις δυο ομάδες. Μάλιστα την Τετάρτη 30 Μαρτίου τα Χανιά θα πάρουν ξεκούραστο «τρίποντο» με τον Κεραυνό ενώ η ηρακλειώτικη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Ψαχνών.

 

Παρά την ήττα από τον Βύζαντα στον ΑΟΧ υπάρχει ικανοποίηση για την εμφάνιση και το πάθος που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές που στάθηκαν καλά μέσα στον κακό αγωνιστικό χώρο των Μεγάρων παρά τις βασικές απουσίες αλλά και την αποχή από τις προπονήσεις. Στους «μπλε» βέβαια υπάρχουν σοβαρά παράπονα για το γκολ του Πλουσή που ακυρώθηκε το οποίο θα έφερνε το ματς στα ίσα και θα έδινε άλλη τροπή στην αναμέτρηση.

 

 Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Προμπονάς μετά το τέλος του παιχνιδιού μίλησε στο athleticradio.gr για την εικόνα της ομάδας του αλλά και για το γκολ που ακυρώθηκε.

 
Πήγαμε πολύ καλά στα Μέγαρα και είχαμε πολύ καλή παρουσία αν αναλογιστούμε και τα προβλήματα που είχαμε. Ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου ήταν επιεικώς απαράδεκτος. Δεν θα πρέπει να γίνονται παιχνίδια σε τέτοια γήπεδα γιατί αυτό δεν βοηθάει ούτε τον Βύζαντα που είναι καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε ένα αστείο γκολ, χωρίς να έχουμε απειληθεί από τον αντίπαλο. Στη συνέχεια βάλαμε ένα γκολ με τον Πλουσή που ήταν κανονικό και αν μετρούσε ίσως να ήταν διαφορετική η εξέλιξη του ματς”.

 

Για την «μάχη» της παραμονής ο τεχνικός του ΑΟΧ επεσήμανε:

 

 “Μετά την ήττα της Χερσονήσου από τον Αίαντα Σαλαμίνας θεωρώ ότι πλέον πολύ δύσκολα θα κινδυνεύσουμε, αφού η Χερσόνησος θα πρέπει να κάνει τέσσερις νίκες στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια μέχρι το τέλος για να έχει ελπίδες. Πρέπει να \”αυτοκτονήσουμε\” για να μην παραμείνουμε στην κατηγορία”.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook