Την δέσμευση πως σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ υπεραστικών λεωφορείων θα προσπαθήσει να βρεθεί λύση στην άκρως επικίνδυνη στάση λεωφορείων πάνω στην εθνική οδό στον κόμβο των Καλυβών, ανέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Κρήτης κ.Απόστολος Βουλγαράκης.

Για το θέμα, το οποίο είχε παρουσιάσει το Flashnews.gr (ΕΔΩ), επισκέφθηκαν τον κ.Βουλγαράκη, εκπρόσωποι των κατοίκων και των καταστηματαρχών των Καλυβών.

Όπως είχε αναφέρει το Flashnews.gr, οι κάτοικοι ζητούν η στάση των λεωφορείων να γίνεται στον παρακαμπτήριο δρόμο του κόμβου και όχι πάνω στην εθνική οδό, κάτι που δημιουργεί τεράστιους κινδύνους και από καθαρή τύχη μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει θύματα.

Από την πλευρά του ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, αναγνώρισε τους κινδύνους και το δίκαιο του αιτήματος και δεσμεύτηκε πως σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ και τις υπηρεσίες θα αναλάβει πρωτοβουλία για να βρεθεί λύση.

Το ζητούμενο βέβαια είναι, οι όποιες διαδικασίες να κινηθούν ταχύτατα, έτσι ώστε να γίνουν οι αναγκαίες αλλαγές πρίν…εγκαταλείψει η τύχη τους κατοίκους της περιοχής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook