Το απόγευμα της Τρίτης η επιτροπή διαβούλευσης του δήμου Ρεθύμνου πραγματοποίησε την πρώτη της διαβούλευση σχετικά με το θέμα \”Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το τρέχον έτος\”.

Στην συνεδρίαση παρευρέθηκαν 50 εκπρόσωποι που συγκροτούν την επιτροπή και 16 δημότες, οι οποίοι επελέγησαν με κλήρωση από τους εκλογικούς καταλόγους. Επίσης ο δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης, ο αντιδήμαρχος προγραμματισμού, Ματθαίος Τσιμπισκάκης, Γιώργος Γεωργαλής, Νίκος Κονταξάκης, η δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος της ΚΕΔΗΡ, Πέπη Μπιρλιράκη – Μαμαλάκη, ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Σκορδίλης, ο πρόεδρος του Δ.Σ., Μανώλης Λίτινας, καθώς και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης, Νίκος Νίνος.

Οι συμμετέχοντες στην επιτροπή τοποθετήθηκαν επί του τεχνικού προγράμματος, κάνοντας ο καθένας επισημάνσεις για τα έργα, που έχουν προγραμματιστεί, αλλά και για τα όσα θα έπρεπε να προταχθούν ως προτεραιότητες για τον δήμο Ρεθύμνου. Η πλειοψηφία των μελών της επιτροπής ψήφισε θετικά ως προς το τεχνικό πρόγραμμα, που «πέρασε» χθες από το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook