Παρανάλωμα του πυρός έγινε μια αποθήκη σε σπίτι στο Ηράκλειο στο οποίο οι ιδιοκτήτες συγκέντρωναν το κρασί και το λάδι που με κόπο μάζευαν κάθε χρόνο.

Το ατυχές περιστατικό σημειώθηκε σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή του Αγίου Θωμά, όταν οι ιδιοκτήτες της οικίας, αντιλήφθησαν ότι από την αποθήκη που έχουν το βιος τους ξεπηδούν φλόγες.

Αμέσως ειδοποίησαν την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και τέσσερις υπαλλήλους που επιχείρησαν να περιορίσουν τη φωτιά και να σώσουν ότι μπορούν αλλά και να αποτρέψουν την επέκτασή της στο κύριο μέρος του σπιτιού.

Ύστερα από δύο περίπου ώρες, στις 3:30 τα ξημερώματα ο πύρινος εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες είχε τελειώσει ωστόσο φάνηκε η καταστροφή που είχε προκαλέσει στην οικογένεια.

Η αποθήκη υπέστη εκταταμένες ζημιές που υπολογίζονται σε χιλιάδες ευρώ ενώ ευτυχώς το σπίτι έμεινε ανέπαφο από τις φλόγες.

Τα αίτια που οδήγησαν στην εκδήλωση της φωτιάς διερευνώνονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πυροσβεστική κλήθηκε να αντιμετωπίσει δυο ακόμα περιστατικά πυρκαγιάς σε περιουσίες που ωστόσο δεν πήραν διαστάσεις χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της υπηρεσίας.

Το πρώτο σημειώθηκε τα μεσάνυχτα σε αποθήκη με ξύλα στον Καρτερό όμως σε λιγότερο από μια ώρα η φωτιά είχε κατασβεστεί πλήρως χωρίς να προκαλέσει μεγάλες ζημιές.

Το δεύτερο σημειώθηκε στις 2:15 τα ξημερώματα όταν  κουζίνα σπιτιού στις Εργατικές Κατοικίες τυλίχτηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στις φλόγες.

Οι ιδιοκτήτες της οικίας ειδοποίησαν έντρομοι την Πυροσβεστική η οποία έσπευσε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις και κατάφερε να περιορίσει γρήγορα τη φωτιά προτού επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού.

Οι ζημιές που προκλήθηκαν ήταν μικρές.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook