Εκδήλωση για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αίθριο του κτιρίου της ακτής Βασιλειάδη, παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλη Όθωνα, του Γενικού Γραμματέα Ασφάλειας – Ναυσιπλοΐας κ. Αθανάσιου Χριστόπουλου, του Γενικού Γραμματέας ΥΘΥΝΑΛ κ. Νίκου Λίτινα, καθώς και της στρατιωτικής ηγεσίας του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του χαιρετισμού που απηύθυνε ο Υφυπουργός, μετά το πέρας της εκδήλωσης:

«Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου αποτελεί για όλους τους Έλληνες αφορμή για συνειδητοποίηση ότι οι μεγάλες προσδοκίες, οι μεγάλοι στόχοι για την πατρίδα επιτυγχάνονται και πραγματώνονται μέσα από σκληρό αγώνα, μέσα από ανυποχώρητες στάσεις, μέσα από υπέρτατες θυσίες.
Σε ένα φλεγόμενο από πολέμους κόσμο, που δεν είναι μακριά μας, σε μία καθημερινή μάχη της πατρίδας μας να βγει και πάλι νικήτρια απέναντι στις προκλήσεις μιας νέας εποχής, οι Έλληνες όλων των εποχών και όλων των αγώνων, σηματοδοτούν τη διαχρονική προσπάθεια για ελευθερία με εφόδια την αποφασιστικότητα, την ισχυρή θέληση και τη σύμπνοια όλων μας. Μέσα σε ένα διαρκώς ανατρεπόμενο παγκόσμιο σκηνικό, μία από τις κορυφαίες στιγμές της ελληνικής ιστορίας, μας εμπνέει να δώσουμε την καθημερινή μάχη από όποιο μετερίζι κι αν βρισκόμαστε και να δώσουμε το μήνυμα ότι η Ελλάδα, οι Έλληνες, παλεύουμε με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια για όσα μας ανήκουν, για όσα μας ενώνουν και μας προσδιορίζουν
».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook